Sex nebun și chef în secția COVID a unui spital din țară! Asistenta „Iza” se închide nopțile cu un medic rezident în cabinetul acestuia!

Sex nebun și chef în secția COVID a unui spital din țară! Asistenta „Iza” se închide nopțile cu un medic rezident în cabinetul acestuia!
Asistenta „Iza” se închide nopțile cu un medic rezident în cabinetul acestuia! / Foto Pixabay - caracter ilustrativ
Publicat: 20/11/2020, 15:53

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a sesizat, joi, Consiliul Etic al unității medicale și va dispune constituirea unei comisii de disciplină, după ce au fost primite sesizări că o asistentă și un medic ar întreține relații sexuale chiar în secția „Covid”.

Conducerea spitalului a fost sesizată de lucrători în cadrul spitalului la secția ATI și COVID în legătură cu faptul că o asistentă tânără se izolează, frecvent, în cabinetul unui medic rezident, în timpul programului și al orelor de gardă ale acestuia.

„Colega noastră este recunoscută pentru aventuri”

Potrivit presei locale, „languroasa” asistentă „Iza” se închide nopți întregi în cabinetul medicului unde  ar întreține relații sexuale!

„În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deși însurat, a petrecut cu colega noastră, asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului.

Presa locală: Asistenta a fost depistată cu COVID

Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 și testul PCR din 23.10.2020. Și acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deși doctorul a stat în aceeași cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secției ATI, fără să intre în izolare, reușind să se înregistreze, în această perioadă, cât și premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivați din rândul colegilor noștri”, se arată în mail-ul trimis conducerii SJU și ministrului Sănătății, potrivit Gorjonline.ro.

„Cât să mai îndurăm?”

„Cât să mai îndurăm și cui să ne mai adresăm, pentru ca noi, familiile noastre și pacienții să fim siguri că suntem în siguranță? Cum să poată interveni prompt dacă, Doamne ferește!, se întâmplă ca la ATI Piatra Neamț, din moment ce aceștia stau numai închiși în cabinet? Întrebarea este, ce caută asemenea persoane într-o secție ca a noastră?”, își încheie angajații spitalului plângerea.