Ultima fotografie cu Ray Liotta în viață. Cum a fost surprins actorul din „Goodfellas”

Ultima fotografie cu Ray Liotta în viață. Cum a fost surprins actorul din „Goodfellas”
Ultima fotografie cu Ray Liotta în viață. Cum a fost surprins actorul din „Goodfellas„ / Foto: Captură YouTube.com / GOODFELLAS (1990)
Publicat: 27/05/2022, 12:02
Actualizat: 27/05/2022, 14:45

Actorul Ray Liotta a murit subit, la 67 de ani. Starul a fost fotografiat pentru ultima oară în timp ce ieșea la cină cu logodnica lui. Cei doi aveau planuri mari pentru viitor, scrie presa tabloidă.

În ultimele imagini, starul Ray Liotta din „Goodfellas” părea fericit, scrie news.com.au.

Liotta, în vârstă de 67 de ani, a murit în somn, acesta aflându-se în Republica Dominicană, unde filma pentru producția „Dangerous Waters”.

Veteranul filmelor cu mafioți, precum „Goodfellas”, a fost fotografiat alături de logodnica lui, Jacy Nittolo, în vârstă de 47 de ani, în data de 1 mai 2022.

Cei doi se deplasau în Pacific Palisades, California, unde locuia Liotta, într-o duminică însorită, către restaurantul italian Spruzzo. Cuplul s-a logodit în iarna anului 2020.

Două zile mai târziu, Liotta a scris pe Instagram despre proiectul său, filmul „Cocaine Bear”, regizat de Elisabeth Banks, care va fi lansat în februarie 2023. Liotta urma să apară și în alte filme, potrivit IMDB.com.

Ray Liotta a jucat în 126 de filme, dar a devenit celebru pentru rolul din „Goodfellas”

Actorul din „Goodfellas” și „Field of Dreams”, dar și din jocul video „Grand Theft Auto: Vice City”, unde a asigurat vocea unui personaj, a murit în somn. Cauza morții sale nu a fost divulgată presei.

Nittolo l-a însoțit pe Liotta în Republica Dominicană, unde se afla la filmări. Aceasta nu a comentat subiectul morții lui Ray Liotta.

Între timp, Robert de Niro, cel care a jucat cu Ray Liotta în clasicul „Goodfellas”, i-a adus un omagiu: „Am aflat cu mare tristețe că Ray a murit. Era prea tânăr, ca să ne părăsească. Să se odihnească în pace”, a transmis De Niro.

Liotta a jucat în 126 de filme, dar a rămas memorabil pentru filmul-cult al lui Martin Scorsese din 1990, „Goodfellas”, unde l-a întruchipat pe mafiotul newyorkez Henry Hill, alături de Robert de Niro și Joe Pesci.

Liotta lasă în urmă o fiică, pe nume Karsen, în vârstă de 23 de ani, rodul căsătoriei cu prima lui soție, Michelle Grace.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult