Ultimele clipe din viața lui Arthur, băiețelul torturat și ucis de propria familie: „Nimeni nu mă iubește, nimeni nu mă hrănește”

Ultimele clipe din viața lui Arthur, băiețelul torturat și ucis de propria familie: „Nimeni nu mă iubește, nimeni nu mă hrănește”
Ultimele clipe din viața lui Arthur, băiețelul torturat și ucis de propria familie: „Nimeni nu mă iubește, nimeni nu mă hrănește” / Foto: Captură West Midlands Police
Publicat: 24/11/2021, 11:24

Ultimele imagini din viața micuțului Arthur, în vârstă de șase ani, au fost făcute publice. Acesta pare înfometat și spune, în filmare, că „nimeni nu îl iubește”. Copilul ar fi fost ucis chiar de tatăl său și mama vitregă.

Arthur Labinjo-Hughes a fost obligat să doarmă în sufragerie, pentru a cincea zi la rând. Ultimele zile din viața copilului au reprezentat tot un coșmar, scrie metro.co.uk.

Imaginile sunt surprinse în 16 iunie 2021, cu o zi înainte ca Arthur să moară torturat de propriul tată.

Thomas Hughes, în vârstă de 29 de ani și Emma Tustin, de 32 de ani, sunt acuzați că l-au ucis pe Arthur în casa lor din Solihull, West Midlands, după ce l-au „torturat”, susțin procurorii.

Curtea Coroanei din Coventry precizează că minorul a suferit o rană gravă la creier, după ce a fost dat cu capul de pereți, de către Tustin.

Ambii părinți neagă că l-ar fi omorât pe Arthur, deși Tustin a recunoscut că a fost violentă cu acesta.

Arthur a fost înfometat și obligat să stea 14 ore pe zi în picioare. De asemenea, cei care trebuiau să-l îngrijească l-au otrăvit cu sare, înainte să moară, în 17 iunie 2021.

Tatăl lui Arthur: „Sapă-i groapa!”

Polițiștii au prezentat o probă audio în care Arthur plânge și spune că „nimeni nu-l iubește” și „nimeni n-o să-i dea să mănânce”.

Unchiul lui Arthur, Blake Hughes, a declarat în fața anchetatorilor că micuțul a plâns și a spus că Tustin l-a trântit de perete și i-a spus că este „urât”.

Jurații au aflat că Tustin îi trimitea lui Hughes mesaje vocale în care Arthur plângea, de fiecare dată când bărbatul pleca de acasă.

Hughes răspundea cu mesaje oribile, precum: „Sapă-i mormântul lui Arthur”, „O să-i tai gâtul” și „Îl învăț eu minte, când mă întorc”.

Același tată violent a scris că-i va „muta maxilarul” copilului și a îndemnat-o pe partenera lui de viață să-l ducă pe Arthur „afară, cu gunoiul”.

Hugher a recunoscut că „îl presa pe gât pe Arthur pentru a-l cuminți”, inspirat fiind de clipurile cu brutalitatea poliției din SUA.

Un chin de „10-15 secunde”

Acest chin ar fi durat „10-15 secunde”, a recunoscut bărbatul. Procurorul Jonas Hankin a declarat că părinții îl supuneau mereu pe Arthur la violență verbală și fizică, cauzându-i „răni serioase”.

„Niciunul nu poate justifica ce i-a făcut. Arthur era un copil fără apărare, dependent de cei care ar fi trebuit să-l crească. Arthur a devenit ținta abuzului, cruzimii”.

Arthur a fost dus de urgență la spitalul pediatric din Birmingham, dar a murit în data de 17 iunie. Hughes a declarat că îi pare rău pentru faptele sale. Acesta s-a apărat spunând că a fost „abuzat psihic” de Tustin, pentru a-l disciplina violent pe Arthur.

Procesul părinților care și-ar fi ucis fiul de șase ani continuă în Marea Britanie.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase