VIDEO | Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor îi invită pe români de ziua lor să se unească în jurul unui proiect de țară

Publicat: 01/12/2022, 09:00

Reprezentanții Alianței Antreprenorilor și Agricultorilor urează românilor de 1 Decembrie să se unească în jurul unui proiect de țară și să nu dea ascultare unor vorbe politice goale și unor manifestații de fațadă. 

Cu ocazia Zilei Naționale a românilor urarea membrilor A.A.A amintește cuvintele lui Nicolae Iorga despre ce înseamnă adevărata dragoste de țară:

”Nicolae Iorga spunea că «un patriot se recunoaște prin faptul că iubește, respectă și caută să adune și să îmbunătățească tărâmurile și oamenii, pe când un șovinist urăște tot ce nu-i seamănă și dezbină oamenii».

În ziua de astăzi patriotismul a fost confiscat de cei care zbiară pe la televiziuni, poartă costume naționale «Made in China» și ne îndeamnă să urâm tot ce nu este românesc.

Fanatismul nu este și nu a fost vreodată o soluție corectă!

În schimb România are nevoie de un proiect național, în jurul căruia să ne unim, un proiect care să ne ajute să construim acestei țări o fundație solidă!” au scris pe Facebook reprezentanții agricultorilor și antreprenorilor români.

Proiectul de țară pentru România

”Cum ar trebui să arate acest proiect și ce înțelegem noi, cei care ne-am alăturat proiectului A.A.A., prin ideea de patriotism?

Vrem să trimitem în Parlamentul European antreprenori și agricultori, oameni care au construit prin munca și sacrificiile lor, oameni care se vor bate la Bruxelles pentru antreprenoriatul, agricultura și industria românească.

Vrem ca producătorii români să fie susținuți și ajutați să se dezvolte.

Vrem ca industria românească să fie încurajată, finanțată și scutită de taxe, așa cum sunt și companiile străine.

Vrem ca IT-ul românesc să performeze și să devină un principal contributor la PIB-ul României.

Vrem ca micii agricultori și fermieri români să își poată proteja și vinde produsele la prețuri corecte.

Vrem ca pentru tinerii români, care aleg să își construiască o afacere, indiferent de domeniu, să existe mai multe programe naționale de finanțare.

Vrem ca tradițiile noastre să fie protejate și păstrate intacte.

Vrem să ne dezvoltăm într-un mod corect și asumat, astfel încât să le oferim copiilor noștri o altă Românie!” descriu membrii A.A.A, proiectul lor pentru România.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase