VIDEO | Ce a pățit bărbatul care a snopit un tânăr în bătaie, în stradă, după o șicanare în trafic

Publicat: 27/05/2022, 15:05

Polițiștii din Pitești s-au sesizat din oficiu în urma unui scandal în trafic și au identificat un bărbat de 33 de ani care a bătut un tânăr de 21 de ani. Agresorul a fost reținut, iar joi seară a fost dus în fața instanței cu propunere pentru o măsură preventivă.

Polițiștii spun că bătaia a plecat de la o șicanare în trafic, iar șoferul de 33 de ani a oprit mașina în jumătatea străzii, s-a dat jos și l-a luat la bătaie pe cel de 21 de ani.

După audieri, agresorul a fost reținut și joi seară a fost dus la instanță pentru luarea unei măsuri preventive.

Astfel, agresorul a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul penal deschis de polițiști face referire la acuzații de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și împiedicarea circulației pe drumurile publice. În plus, agresorului i s-a reținut și permisul de conducere.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la o stare conflictuală petrecută în trafic, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești s-au sesizat, din oficiu, în urma unei stări conflictuale, petrecute în ziua de 21 mai a.c., în trafic, pe strada Stejarului din Pitești”, a transmis IPJ Argeș.

Potrivit sursei citate, a fost identificată persoana vătămată, respectiv un bărbat de 21 de ani, care a formulat plângere prealabilă pentru lovire sau alte violențe.

Dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe

„De asemenea, polițiștii de investigații criminale au identificat și agresorul, un bărbat de 33 de ani, din Pitești, care a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești, pentru audieri, în baza unui mandat de aducere, pus în executare de polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 21 mai a.c., în jurul orei 11.30, bărbatul de 33 de ani, în urma unui conflict în trafic, ar fi săvârșit acte de violență asupra bărbatului de 21 de ani, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică.

Totodată, bărbatul ar fi oprit autoturismul și ar fi staționat, timp de câteva minute, pe strada Stejarului, pe timpul altercației, blocând circulația.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, iar după administrarea probatoriului, în ziua de 25 mai a.c., bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță”, se mai arată în comunicatul IPJ Argeș.