VIDEO Două turiste spaniole s-au speriat „de moarte” după ce au descoperit o „ușă secretă” într-un apartament închiriat în București: „Am dormit cu cuțitele la noi”

Publicat: 25/01/2023, 10:32

Două turiste spaniole care au venit să viziteze România povestesc că au trăit o experiență care le-a șocat după ce în apartamentul pe care l-au închiriat avea o ușă secretă.

Turistele s-au speriat după ce au văzut că în apartamentul pe care l-au închiriat în București exista o ușă „care ducea spre nicăieri”. Ele au întrat, dar s-au speriat și nu au avut curaj să meargă mai departe, așa că au blocat ușa cu ce au găsit prin cameră.

Tinerele au povestit pe Tik-Tok întreaga experiență și spun că au discutat cu proprietarul care le-a asigurat că nu au niciun motiv de teamă, iar ușa respectivă ducea spre contoarele de energie.

Fetele spun se declară „fericite că sunt încă în viață” după această experiență, însă spaima nu a trecut.

„Concluzie, suntem în viață, totul este minunat. Am vorbit cu proprietarii și ne-au spus că nu sunt probleme, că totul este în siguranță, că nu este nimic în neregulă, că sunt doar contoare de gaz şi că nu trebuie să ne fie frică. Dar, pentru orice eventualitate, am dormit cu cuțitele pe noptieră”, au declarat turistele din Spania.

Sursa: observatornews

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase