VIDEO fabulos | „Mad Max” de Oltenia. Cum au defilat de 1 Decembrie locuitorii din Optași-Măgura

Publicat: 01/12/2022, 16:47

Paradă inedită de Ziua României într-o localitate din județul Olt. ATV-uri, șarete cu cai și un tun….confecționat dintr-o roată de căruță și o bârnă din lemn. Așa au defilat de Ziua Națională mai mulți locuitori din Optași-Măgura.

Paradă inedită într-o localitate din județul Olt, acolo unde primarul a dorit să copieze parada militară din Capitală…..dar nu a avut militari.

Așa că a improvizat din ce a avut și a plecat pe ulițele comunei. În față au mers trei atv-uri, urmate de călăreți, iar în spate un tun improvizat dintr-o roată de căruță și o bârnă din lemn.

La ora 14.00 s-a dat adunarea, iar la intrarea în localitate au apărut călăreții, „soldații” pe atv-uri, dar și tunul improvizat, care aduce cu vehiculele din celebra serie de filme Mad Max.

Imediat după ce edilul i-a organizat au plecat în marș pe ulițele comunei. Oamenii au ieșit la porți și se minunau de ce vedeau.

„Am vrut să avem și noi aici o paradă ca la București”

Edilul spune ca și-a dorit o paradă ca cea de la Arcul de Triumf.

„Am vrut să avem și noi aici o paradă ca la București. Nu avem însă militari și așa că am făcut cu ce am avut, și cred că a ieșit foarte bine. Oamenii se bucură”, spune Marin Scurtu, primar în localitatea Optași Măgura.

La final, „ofițerii” au aprins și făcliile. Acesta este al doilea an în care se organizează această paradă pe ulițele din Optași Măgura.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase