VIDEO | Fiica senatorului american Ted Cruz și-a provocat răni cu un cuțit: „Este o problemă de familie”

Publicat: 07/12/2022, 15:29

Fiica senatorului american Ted Cruz, Caroline, în vârstă de 14 ani, a fost spitalizată, marți seara, în Houston, după ce și-a provocat răni cu un cuțit.

Adolescenta a suferit răni minore. Cruz are două fete, cu soția lui, Heidi: Catherine, de 11 ani și Caroline, de 14 ani.

Caroline a ajuns la spital, după ce s-a tăiat cu un cuțit. Reprezentanții lui Cruz au declarat: „Este o problemă de familie și – din fericire – fiica lor este bine. Nu a suferit răni grave. Familia solicită presei să respecte intimitatea fiicei lui Ted Cruz”.

Caroline a anunțat că este bisexuală

În ianuarie, Caroline, care avea atunci 13 ani, a declarat că este bisexuală și s-a poziționat împotriva viziunilor politice ale tatălui ei.

Deocamdată, familia Cruz nu a oferit o declarație oficială, legat de acest incident.

Poliția din Houston a primit apelul pentru a interveni la casa familiei Cruz, marți seara, în jurul orei 8 pm, scrie Daily Mail.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase