Ce a primit un tânăr din IAȘI care a cumpărat un covridog de 5,5 lei de la simigeria Petru. Când a mușcat din el, a înlemnit!

Ce a primit un tânăr din IAȘI care a cumpărat un covridog de 5,5 lei de la simigeria Petru. Când a mușcat din el, a înlemnit!
Sursa foto: Facebook
Publicat: 01/06/2023, 07:55

Radu, un tânăr din Iași, s-a declarat dezamăgit după ce a cumpărat un covridog de la o simigerie din oraș. Bărbatul spune că produsul, pe care a plătit 5,5 lei, era pur și simplu imposibil de consumat.

El povestește că este pentru prima dată când pățește așa ceva, pentru că nu obișnuiește să cumpere astfel de produse și că experiența prin care a trecut l-a convins să evite pe viitor astfel de achiziții.

Acesta spune că în momentul în care a mușcat din covridog a observat că aluatul era crud și descrie produsele vândute de respectiva simigerie ca fiind „mâncare pentru porci”.

„Cumpăr o dată pe an de la ei și doar când este urgent. În mod normal nu-mi place să fac rău, dar e ironic să vinzi răutăți și să le prezinți ca fiind ceva bun, în condițiile în care totul este crud. Ni se vinde mâncare pentru porci. Pentru cine se grăbește, mănâncă așa și tace, eu am preferat să-l arunc decât să consum așa mizerie”, declară Radu Cioruța citat de bzi.ro.

Sursa foto: Facebook

„Vă mulțumesc pentru covridogul crud”

Bărbatul mai spune că a considerat că ar fi inutil să facă o reclamație și că pur și simplu a aruncat produsul cumpărat la gunoi. Cu toate acestea, el a decis să posteze pe rețelele sociale pentru a-i avertiza despre această situație și pe alți potențiali cumpărători.

„Pentru simigeria «Petru» din zona Galata, vreau să vă mulțumesc pentru covridogul crud”, a postat Radu Cioruța pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook

Nu este singurul care s-a confruntat cu o astfel de situație. O mamă adaugă în comentarii că, în urma unui produs gătit necorespunzător, fiica sa a ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară. Lucrul cel mai grav este faptul că majoritatea ieșenilor consumă produsele, deși sunt gătite incorect, deoarece le-au plătit, însă fără să conștientizeze consecințele.

„Același lucru l-am pățit și eu la un «Petru» din zona Gării cu fiica mea. I-am cumpărat o felie de pizza, iar sub salam și brânzeturi, aluatul se scurgea, fiind crud. Nu mai vorbesc despre roșiile stricate, în urmă cărora am ajuns cu ea la spital, pentru că a făcut o intoxicație alimentară. La toate simigeriile «Petru» din Iași, tot timpul sunt produse crude care reprezintă un pericol pentru clienți”, adaugă femeia la postarea făcută de Radu Cioruța.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sistemul de pensii din România, modificat din această lună. Ce se întâmplă cu toate contribuțiile
FOTO. Mădălina Ghenea, apariție de vis! Imagini hot: „Frumusețe stratosferică”
A fost anunțată cauza morții lui DJ Lalla. Care sunt ipotezele anchetatorilor
Cum fac dragoste femeile musulmane înainte de căsătorie! Scandalos!
Cu câte sticle a venit un tânăr la centrele de reciclare. Primește 50 de bani...
2023: Se poate circula cu o copie după permisul auto? Ce se întâmplă dacă prezinți...
Data la care intră banii pe voucherele de alimente. 2,5 milioane de români vor primi...
Asta, DA, răsturnare de situație în showbiz! S-au ÎMPĂCAT după un an în care n-au...
Iohannis, despre susţinerea Germaniei pentru aderarea la Schengen: Prietenul la nevoie se cunoaşte
Unde a fost prinsă Eva, fata soților Andra și Cătălin Măruță. Imaginile cu micuța dansatoare...
ORAȘUL din România cu CELE MAI MULTE BISERICI! Aici este cu adevărat RAIUL pe...
MOARTEA lui VIOREL LIS! Oana Lis e în lacrimi: Cu Dumnezeu...
Veste mare pentru pasageri. Se schimbă regimul bagajului de mână
Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste în săptămâna 2-8 octombrie 2023. Ce ne...
BANCUL ZILEI. Rozi: Auzi mă, Gheorghe! Avem două fete frumoase, iar vecinu’ Săndel trage cu...
Arsenie Boca a Știut a Dezvăluit și Exact Înainte să Moară: ‘Cum Să Scaapi de...