Ce a primit un tânăr din IAȘI care a cumpărat un covridog de 5,5 lei de la simigeria Petru. Când a mușcat din el, a înlemnit!

Ce a primit un tânăr din IAȘI care a cumpărat un covridog de 5,5 lei de la simigeria Petru. Când a mușcat din el, a înlemnit!
Sursa foto: Facebook
Publicat: 01/06/2023, 07:55

Radu, un tânăr din Iași, s-a declarat dezamăgit după ce a cumpărat un covridog de la o simigerie din oraș. Bărbatul spune că produsul, pe care a plătit 5,5 lei, era pur și simplu imposibil de consumat.

El povestește că este pentru prima dată când pățește așa ceva, pentru că nu obișnuiește să cumpere astfel de produse și că experiența prin care a trecut l-a convins să evite pe viitor astfel de achiziții.

Acesta spune că în momentul în care a mușcat din covridog a observat că aluatul era crud și descrie produsele vândute de respectiva simigerie ca fiind „mâncare pentru porci”.

„Cumpăr o dată pe an de la ei și doar când este urgent. În mod normal nu-mi place să fac rău, dar e ironic să vinzi răutăți și să le prezinți ca fiind ceva bun, în condițiile în care totul este crud. Ni se vinde mâncare pentru porci. Pentru cine se grăbește, mănâncă așa și tace, eu am preferat să-l arunc decât să consum așa mizerie”, declară Radu Cioruța citat de bzi.ro.

Sursa foto: Facebook

„Vă mulțumesc pentru covridogul crud”

Bărbatul mai spune că a considerat că ar fi inutil să facă o reclamație și că pur și simplu a aruncat produsul cumpărat la gunoi. Cu toate acestea, el a decis să posteze pe rețelele sociale pentru a-i avertiza despre această situație și pe alți potențiali cumpărători.

„Pentru simigeria «Petru» din zona Galata, vreau să vă mulțumesc pentru covridogul crud”, a postat Radu Cioruța pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook

Nu este singurul care s-a confruntat cu o astfel de situație. O mamă adaugă în comentarii că, în urma unui produs gătit necorespunzător, fiica sa a ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară. Lucrul cel mai grav este faptul că majoritatea ieșenilor consumă produsele, deși sunt gătite incorect, deoarece le-au plătit, însă fără să conștientizeze consecințele.

„Același lucru l-am pățit și eu la un «Petru» din zona Gării cu fiica mea. I-am cumpărat o felie de pizza, iar sub salam și brânzeturi, aluatul se scurgea, fiind crud. Nu mai vorbesc despre roșiile stricate, în urmă cărora am ajuns cu ea la spital, pentru că a făcut o intoxicație alimentară. La toate simigeriile «Petru» din Iași, tot timpul sunt produse crude care reprezintă un pericol pentru clienți”, adaugă femeia la postarea făcută de Radu Cioruța.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Schimbare majoră pentru pensionarii din România. Ce pregătesc guvernanții în privința vârstei de pensionare
FOTO. Mădălina Ghenea, apariție de vis! Imagini hot: „Frumusețe stratosferică”
FOTO Elon Musk îl ironizează pe Volodimir Zelenski printr-un meme. Kievul reacționează: „Era băgat în...
Cum fac dragoste femeile musulmane înainte de căsătorie! Scandalos!
Cât vom plăti impozit pe un apartament de 2 camere în 2024. Este cea mai...
Medicamente ce te transformă în PIETON dacă ești prins la volan
Mărire de până la 30%! Care sunt cele trei scenarii pentru creșterea pensiilor de la...
Asta, DA, răsturnare de situație în showbiz! S-au ÎMPĂCAT după un an în care n-au...
Iohannis, despre susţinerea Germaniei pentru aderarea la Schengen: Prietenul la nevoie se cunoaşte
Bănuind că în casa ei se petrec lucruri bizare, Victoria a instalat o cameră de...
Au crezut că AU SALVAT un câine neajutorat de pe stradă, dar au aflat la...
Gheorghe Dincă, ELIBERAT! Răsturnare de situație în cazul Caracal
Gabriela Cristea, jignită crunt: „Și ce vrei mamaie, să facă el tot”
Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste în săptămâna 2-8 octombrie 2023. Ce ne...
BANCUL ZILEI. Bulă la service: Am venit pentru o verificare la roată. Nevastă-mea spune că...
Fanii Vacanta Mare sunt distrusi! Costel a murit… ce declaratii tulburatoare au fost spuse