Nordis Group dezvoltă cel mai mare ansamblu de 5 stele de pe litoral. Tot mai mulți români sunt dispuși să investească în proprietăți de lux

Publicat: 30/06/2021, 17:21
Actualizat: 30/06/2021, 17:26

În ultimii ani, investițiile în sectorul imobiliar sunt o opțiune viabilă și tot mai căutată de români. Pe măsură ce dezvoltările din România se îndreaptă spre zona premium, asigurând servicii și facilități de 5 stele, crește și dorința clienților de a investi într-un produs financiar de lux, atractiv și profitabil pe termen lung.

Unul dintre dezvoltatorii care se remarcă pe piața de lux locală este Nordis Group. În prezent, Nordis este singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere si rezidentiale premium din România. În prima jumătate a anului 2022, compania va lansa cel mai mare hotel leisure de 5-stele din Europa, Nordis Mamaia 5*****.

Model de business unic pe piața real estate din România

Ceea ce diferențiază Nordis Group de alte companii din domeniul imobiliar este modelul de business pe care îl aduce pe piață. Un client care este interesat de o investiție imobiliară poate cumpăra o cameră de hotel sau un apartament Nordis și beneficiază de randament garantat de 7% anual. Inovația constă în posiblitatea de a deține o proprietate pe care Nordis o închiriază de la investitor pe o perioadă de 30 de ani și îi oferă chirie lunară stabilită contractual, fără alte cheltuieli sau bătăi de cap.

„În cazul hotelului, camerele nu pot fi cum­părate pentru a locui acolo, este o ca­me­ră de hotel ce funcţionează precum un pro­dus financiar. Clientul cumpără camera, dar o închiriază hotelului. Ca bonus, proprietarul are ocazia unei vacanţe anuale de şapte zile în apartamentul său. Acum luăm un calcul o formulă prin care investitorii în ansamblul Nordis Braşov să poată merge şi la Nordis Mamaia în vacanţă, și invers. Ne gândim să imple­mentăm un astfel de pachet. Contractul funcționează pe 30 de ani, iar după acest interval clienţii rămân cu proprietatea în hotel. Înainte de expirare noi venim la ei cu o propunere pentru următorii 30 de ani sau îl pot păstra aşa“, explică Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group.

Pe lângă amploarea proiectului – 712 camere și apartamente de hotel și 620 de apartamente rezidențiale – ceea ce impresionează la Nordis Mamaia este gama exclusivistă de facilități pe care le oferă, comparabile în prezent cu cele ale hotelurilor de lux din Dubai sau Monaco. Cele 4 corpuri de clădire, fiecare cu 11 etaje, unite prin zona de lobby, ocupă o suprafață totală construită de 100.000 mp și dispune de 10.000 de mp de plajă.

Printre serviciile și facilitățile de care dispune ansamblul se numără: cel mai mare SPA de pe litoral, cu o suprafață de 3.200 mp, 9 restaurante și cafenele, cinema VIP, săli de conferință, lobby rafinat de 6 metri înălțime, galerie comercială premium, room service, valet parking, concierge și servicii de curățenie.

Avantajele exclusiviste ale ansamblului transformă Nordis Mamaia într-un reper al serviciilor și facilităților de 5 stele, oferind oaspeților o experiență premium, definită de cele mai înalte standarde de confort și calitate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”