Câți lei costă o supă cu găluște la restaurantul lui Dani Oțil. Mai multe vedete s-au plâns de prețurile mari

Publicat: 10 03. 2023, 09:51
Actualizat: 10 03. 2023, 09:52
Câți lei costă o supă cu găluște la restaurantul lui Dani Oțil. Mai multe vedete s-au plâns de prețurile mari

„Matinalul” de la Antena 1, Dani Oțil, are un restaurant care a devenit deja celebru. Se numește la „The Grill”, iar celebrul prezentator de televiziune spune că oferă o mare importanță fiecărui ingredient și folosește doar produse proaspete, de cea mai bună calitate.

Din meniul restaurantului face parte și supa cu găluște. Culmea e că mai multe vedete s-au plâns de prețurile mari ale localului deținut de Dani Oțil.

Totuși, acest preparat se vinde la The Grill cu doar 29 de lei, în condițiile în care la alte restaurante aceasta poate ajunge și 35-40 de lei.

Câți lei costă o supă cu găluște la restaurantul lui Dani Oțil

Câți lei costă un burger în restaurantul lui Dani Oțil din București

Din meniul restaurantului „The Grill”, deținut de co-prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani”, fac parte preparate atât din bucătăria americană, cât și din cea franceză.

Burgerii, una dintre mâncărurile frecvent alese de români când iau masa în oraș, sunt de două tipuri la restaurantul din nordul Capitalei: Burger The Grill și Burger cu somon, iar prețurile acestora variază între 48 și 55 de lei, conform meniului localului deținut de Dani Oțil.

Burger-ul The Grill conține bacon, cașcaval maturat, ceapă caramelizată, salată verde, sos și cartofi prăjiți.

La rândul lui, Buger-ul cu somon are guacamole, roșii uscate și cartofi.

„Meat and meet”, sloganul restaurantului lui Dani Oțil

„Este ceea ce îi face pe oameni să se conecteze, să râdă și să simtă că nimic nu e imposibil atunci când ești înconjurat de mâncare bună și oameni minunați. Aici, la The Grill, dăm o mare importanță fiecărui ingredient iar scopul nostru principal este să folosim doar produse proaspete, de cea mai bună calitate. Aceasta este esența fiecărui preparat pe care îl avem în meniu. Petrecem ore, zile, uneori chiar și luni, căutând cei mai buni furnizori de carne, fie că este vorba de carne de vită, de porc sau de pui. Și de fiecare dată când găsim un fermier responsabil, știm că vom dezvolta o colaborare pe termen lung.

Respectăm mâncarea, precum și fiecare client ce ne trece pragul, de aceea am creat acest univers cu gusturi naturale, cu preparate făcute în casă, o atmosferă confortabilă și un serviciu personalizat, pentru oamenii ce caută experiențe culinare de cea mai bună calitate”, conform descrierii de pe pagina oficială a restaurantului ce aparține matinalului de la „Neața cu Răzvan și Dani”.