Tina susține că a vorbit cu IISUS în cele 27 de minute în care a fost moartă. Ce mesaj a scris pe o foaie de hârtie, după ce a fost readusă la viață

Tina susține că a vorbit cu IISUS în cele 27 de minute în care a fost moartă. Ce mesaj a scris pe o foaie de hârtie, după ce a fost readusă la viață
Tina susține că a vorbit cu Iisus în cele 27 de minute în care a fost moartă / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 07/02/2023, 17:37
Actualizat: 07/02/2023, 18:11

Tina Hines, o femeie care a fost la un pas de moarte după ce a făcut un atac de cord, susține că a vorbit pe Mântuitorul Iisus Hristos în cele 27 de minute petrecute… pe lumea cealaltă.

Intrată în moarte clinică după ce a suferit un stop cardiac, ea a fost resuscitată de medici după aproape o jumătate de oră.

Tina Hines: „E real”

Accidentul s-a produs în 2018. În drum spre spital, Tina a fost readusă la viață de șase ori de paramedicii de pe ambulanță, „murind efectiv timp de 27 de minute, în total”, după cum scrie Daily Star.

La spital, ea a fost intubată și, după ce s-a trezit, a cerut imediat un pix și hârtie pentru a scrie un mesaj. Soțul, Brian, le-a povestit jurnaliștilor: „A început să facă semne și nu puteam să-mi dau seama ce spune, aproape că tremuram. Ne-am dat seama că a scris pe hârtie I-T-S-R-E-A-L (n.r. – „E real”). Ce este real? M-am dus cu gândul la durere, la spital… Ea avea ochii închiși, era complet ventilată. Apoi, fiica mea o întreabă – «Raiul?». Și soția a dat din cap în semn că da”.

„Am vrut doar să împărtășesc faptul că l-am văzut pe Iisus față în față și odihna incredibilă și liniștea a ceea ce experimentam când era Iisus stând acolo, lângă mine, cu brațele larg deschise. Chiar în spatele lui Iisus am zărit această strălucire incredibilă, era cel mai vibrant și frumos galben care poate exista” – Tina Hines, femeia care spune că l-a zărit pe Iisus Hristos în Rai

Tina și-a revenit complet din stopul cardiac, dar a păstrat experiența trăită și acum, peste tot pe unde merge, ea povestește cu încredere ce a văzut – „Iisus este real! Raiul este real!”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase