Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Diverse

Un tânăr din Deva a fost bătut, jefuit și agresat sexual de şapte persoane, între care şi femei. Ce ipoteză au poliţiştii

Un tânăr din Deva a fost bătut, jefuit și agresat sexual de şapte persoane, între care şi femei. Ce ipoteză au poliţiştii

Un tânăr de 25 de ani din Deva a fost bătut, umilit, agresat sexual și jefuit de şapte persoane, între care şi femei. Acesta se afla în locuința iubitei sale de 20 de ani, când mai multe persoane au pătruns în apartament. I-au agresat pe amândoi, dar bărbatul a trecut prin chinuri groaznice.

A fost deposedat de telefonul mobil și de suma de 950 de euro, iar portofelul rupt și aruncat în sobă, apoi l-au așezat pe bărbat pe un scaun și l-au lovit cu pumnii și cu palmele, dar a fost și scuipat.

Apoi, una dintre femei l-a pus să stea în genunchi, pe cioburile provenite de la o masă spartă, a aruncat cu urină peste el și l-a obligat să o sărute în zonele intime.

O altă femeie din grup i-a băgat degetele în gură, după ce anterior și-a atins zonele intime.

Din primele informații ale anchetatorilor, se pare că la mijloc a fost vorba de un plan de răzbunare al fostului iubit al partenerei de viață a victimei.

În acest caz, au fost condamnate șapte persoane. Află mai multe detalii din dosar, pe Cancan.ro

FOTO – ilustrativ: Pixabay.com

Inchide