Finala Survivor All Stars 2024 | Zannidache a CÂȘTIGAT trofeul și premiul de 100.000 de euro, după ce i-a învins pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu

Finala Survivor All Stars 2024 | Zannidache a CÂȘTIGAT trofeul și premiul de 100.000 de euro, după ce i-a învins pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu
Zanni este marele câștigător Survivor All Stars 2024
Publicat: 30/05/2024, 23:45
Actualizat: 31/05/2024, 16:11

Andrei Ciobanu, Iancu Sterp și Zanni (Zannidache Edmond Hubert) s-au luptat, în această seară, pentru titlul Survivor All Stars 2024. Finala a început la ora 20.30, LIVE, pe Pro TV, iar la finalul acesteia unul dintre ei a plecat acasă cu cei 100.000 de euro, pe lângă trofeul râvnit de cei trei concurenți ajunși în ultimul act al show-ului.

UPDATE 23.45: Zannidache a CÂȘTIGAT trofeul și premiul de 100.000 de euro, după ce l-a învins pe Iancu Sterp în urma votului telespectatorilor!

UPDATE – 23.35: Daniel Pavel a anunțat „STOP VOT”. În acest moment, liniile de vot s-au închis. Urmează să fie anunțat câștigătorul Survivor All Stars 2024!

UPDATE – 23.05: S-a dat „START VOT” pentru runda decisivă a finalei Survivor All Stars 2024. La fel ca și la prima sesiune de televoting, se pot trimite maximum 10 voturi de pe același număr de telefon! Iată detaliile votului:

UPDATE – 23.00: Daniel Pavel a anunțat „STOP VOT”. Prima rundă de vot s-a închis. Iar cel care rămâne în joc, alături de Zanni, este…  Iancu! Cei doi merg în a doua sesiune de televoting, care este și cea decisivă! Cine câștigă banii și trofeul? Zanni sau Iancu?

Iancu Sterp

UPDATE – 22.40: S-a anunțat „START VOT” pentru prima rundă de voturi, la care participă Andrei și Iancu. Cel care primește cele mai multe voturi va intra la votarea finală, alături de Zannidache.

Andrei Ciobanu și Iancu Sterp (d)

Atenție, se pot trimite maximum 10 voturi, de pe același număr de telefon! Deci… s-au deschis liniile de vot, iată detaliile:

UPDATE – 22.15: Zanni obține toate cele 4 puncte necesare pentru a merge mai departe, urcându-se din nou pe jilțul câștigător!

Mai departe, Iancu și Andrei merg în fața națiunii Survivor pentru televoting. Cel care obține cele mai multe voturi… merge în finala voturilor cu Zanni. Așadar, s-a încheiat etapa traseelor și începe cea a voturilor. Telespectatorii urmează să decidă câștigătoul, în această seară.

UPDATE – 22.00: Începe ultima luptă, în marea finală Survivor All Stars 2024, între Zanni și Iancu. Este 1-0, pentru Zanni. Urmează o nouă bătălie… Este deja 2-0 pentru Zanni. De dara aceasta, se joacă până la 4!

Urmează o altă rundă, între cei doi concurenți fiind și o probă de înot. Iancu încearcă să îl prindă din urmă pe Zanni, care are un avantaj consistent. Însă, nu reușeste acest lucru și Zanni are 4 puncte!

Începe o nouă rundă, între Zanni și Iancu…

UPDATE – 21.50: Gata! Zanni are 6 puncte și merge în jilț, alături de Iancu! Cei doi finaliști se vor duela pe un nou traseu, pentru a lua banii și trofeul.

Zanni, în jilț / FOTO – Pro TV

Andrei Ciobanu a încheiat partea de trasee, dar merge mai departe la duelul voturilor. El intră în prima cursă de televoting cu cel care pierde bătălia dintre Zanni și Iancu Sterp.

Andrei, la pământ după ce a ajuns la duelul voturilor / Foto: Captură Pro TV

UPDATE – 21.32: Iancu a obținut cele 6 puncte și merge pe jilț. Astfel, s-a calificat pentru etapa următoare!

Iancu Sterp, primul care ocupă jilțul / Foto: Captură Pro TV

În luptă… au rămas Zanni și Andrei! Andrei câștigă etapa și este egalitate la 4. Urmează o nouă rundă, între cei doi. 5 puncte pentru Zanni, iar Andrei rămâne cu cele 4 puncte. Așadar, urmează o nouă rundă pentru departajare. Zanni este la un pas de jilț.

UPDATE – 20.52: Prima probă se desfășoară între Iancu și Andrei. Iancu obșine primul punct, după duelul cu Andrei.

Andrei (s) și Iancu, la prima probă / FOTO – Captură Pro TV

Urmează Zanni și Andrei, care obține un punct după duelul cu Zannidache…

Andrei (s) și Zanni / FOTO – Captură Pro TV

Zanni și Iancu luptă, acum, pentru un punct. Iancu obține deja al doilea punct din finală. Iancu și Andrei luptă, din nou, pentru un punct pus în joc. Iancu obține, astfel, și punctul 3. Urmează, din nou, Andrei (1 p) și Zanni (0 p)… Andrei reușește să își dubleze avantajul. Așadar, Iancu – 3 puncte, Andrei – 2 puncte, Zanni – 0 puncte.

Zanni și Iancu / FOTO – Pro TV

Urmează o nouă probă între Zannidache (0p) și Iancu (3p) pentru un loc în jilțul salvator… Zanni obține primul punct!

Zanni (d) și Iancu / FOTO – Pro TV

Intră acum pe traseu… Iancu (3p) și Andrei (2p). Iancu… 4 puncte. Se află la 2 pași de jilț. Urmează o nouă rundă între Zanni și Andrei! Zanni obține și al doilea punct, iar acum luptă pentru a treilea… cu Iancu. Zanni a fost aproape de a câștiga, dar punctul merge la Iancu. În total, 5!

Acum, Iancu și Andrei se luptă pentru un nou punct. Iancu mai are nevoie de un singur punct, pentru jilț. Andrei și Zanni au, fiecare, câte 2 puncte. Andrei obține al treilea punct. Zanni și Andrei încearcă, acum, să îl prindă din urmă pe Iancu, la numărul de puncte. Egalitate! 3-3…

FOTO – Captură video: Pro TV

Urmează o posibilă bătălie decisivă pentru Iancu. Luptă cu Zanni pentru punctul izbăvitor… Dar îl câștigă Zanni, care are acum 4 puncte. Urmează Andrei și Iancu, deja foarte obosiți, care încearcă să câștige un punct…

UPDATE ora 20.50: Dan Pavel anunță ultimul traseu din acest sezon Survivor All Stars. Cei trei finaliști joacă ultima șansă către marele premiu de 100.000 de euro. Vor avea parte de un traseu complicat, iar primul care ajunge la 6 puncte ocupă un jilț, ceea ce înseamnă că va fi cu un pas mai aproape de cec și trofeu. În schimb, cel care pierde nu mai dă nicio altă luptă pe traseul Survivor și totul se mută către public!

Pierzătorul intră în prima sesiune de televoting, iar soarta se joacă în continuare pentru ceilalți doi, care intră într-o nouă bătălie ce-l propulsează pe câștigător direct în etapa finală a votului. Cel care a pierdut cel de-al doilea joc vine cu primul pierzător al zilei și se luptă la voturile telespectatorilor.

UPDATE – 20.30: A început marea finală Survivor All Stars 2024!

Marea finală Survivor All Stars 2024 a început, în direct din Republica Dominicană, alături de toți concurenții show-ului… care au venit să-și susțină coechipierii.

FOTO – Pro TV

Prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că acest ultim act va fi plin de surprize, iar telespectatorii așteaptă deja cu nerăbdare momentul în care se va striga „START VOT”!

„Până acum a fost rândul lor să demonstreze că sunt cei mai buni! Acum e rândul vostru! Voi veți alege prin voturile voastre campionul Survivor All Stars. Ne aflăm la începutul acestei nopți magnifice, împreună cu foștii concurenți care au trecut prin experiența legendară Survivor All Stars”, a spus Daniel Pavel, în introducere.

Iancu, Zanni și Andrei, pregătiți pentru marea finală Survivor All Stars 2024 / Foto: Pro TV

Știrea inițială:

Aseară au trăit emoția unui joc cu o încărcătură incredibilă, totul începând cu o confruntare de care pe care, unde cei patru concurenți (și Sorin Pușcașu, care a fost eliminat) s-au implicat fizic și psihic pentru a câștiga un loc în marea finală.

Câți bani câștigă concurenții de la Survivor All Stars. Sumele uriașe aruncate în joc de Pro TV

„Mi-am dat tot sufletul. Mi-era frică că nu o să ating momentul ăsta”, a declarat Zanni, după ce a ajuns primul, pentru a doua zi la rând, la șase puncte.

Zannidache / FOTO – Captură Pro TV

Acesta a fost urmat de Iancu Sterp , care a recunoscut că tot ce a trăit a fost la cea mai mare intensitate: „fiecare a trecut prin foc, prin felul lui”.

Iancu Sterp / FOTO – Captură Pro TV

Pentru Sorin și Andrei a urmat Duelul eliminatoriu, momentul în care totul s-a încheiat pentru primul dintre ei, definitiv.

„Am zis tot sezonul că nu am emoții, nu mi-e frică, dar îmi era pentru că jucam cu cei mai buni, cei mai rapizi, cei mai îndemânatici. Eram alături de ei, uneori reușeam să și câștig. Subestimarea voastră m-a întărit și vă mulțumesc. Sper să fie o lecție de viață pentru toți. Mi-am dorit să fac imposibilul să fie posibil. Mulți poate nu mi-ar fi dat nicio șansă să ajung aici”, a declarat Sorin Pușcașu, înainte de a părăsi show-ul.

Sorin Pușcașu (s) / FOTO – Captură Pro TV

În finala de joi, 30 mai, urmează două bătălii epice și două sesiuni de vot incendiare, anunță Pro TV.

Ce spun concurenții, înainte de marea finală Survivor All Stars 2024

„Urmează o finală pe cinste. Mă bucur că fiecare ne-am câștigat locul în finală, îl merităm. Am fost de la începutul sezonului aici”, afirmă Iancu Sterp.

Zanni recunoaște că… „lăsăm în urmă clasamentul, baraca, o casă în copac” și se declară pregătit pentru lupta finală: „să înceapă, abia m-am încălzit”.

La rândul său, Andrei Ciobanu spune că este mai motivat ca niciodată: „Am ajuns până aici și nu am de gând să renunț acum. De data asta, o să câștig”.

Zanni, favoritul caselor de pariuri

Casele de pariuri îl dau favorit pe Zannidache (are cotă 5.00 la câștigarea competiției), el fiind urmat la mică distanță de Iancu Sterp (cotă 6.00), al treilea fiind Andrei Ciobanu, dar la mare distanță de cei doi.

Bookmakerii nu prea îi dau șanse la locul 1, Andrei Ciobanu având o cotă de 30.00 pentru a pune mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

În plus față de premiul final de 100.000 de euro, fiecare săptămână petrecută în junglă le-a adus concurenților sume cuprinse între 2.000 și 5.000 de euro, ceea ce înseamnă că marele câștigător ar putea încasa, în total, peste 160.000 de euro.

SURSA FOTO – Captură Pro TV


Citește și:

Jungla e doar la televizor! Unde au dormit, de fapt, Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu înaintea marii finale SURVIVOR ALL STARS

Survivor All Stars i-a DUBLAT tariful! Câți bani cere Andrei Ciobanu acum, pentru a cânta la o nuntă

Câți euro a primit Alexandra Ciomag, din partea Pro TV, pentru cele 11 săptămâni petrecute la Survivor All Stars ELIMINATA AZI-NOAPTE

Cum arăta Ana Porgras când era gimnastă. Faimoasa de la Survivor All Stars era alt om fără „lucrări”

Câți EURO a primit Maria Chițu, de la Pro TV, pentru cele 10 săptămâni petrecute la Survivor All Stars

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Kevin Spacey a cedat și a izbucnit în lacrimi la TV, când a fost...
Imagini tulburătoare de la priveghiul Ancăi Molnar! Cum a fost surprins soțul ei, lângă sicriul...
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
Ultimele imagini cu Anca Molnar în viață! Filmare cutremurătoare de la spital, la scurt timp...
Răsturnare de situație! Ce se întâmplă cu voturile de la sectorul 1
Multimilionarul de 71 de ani se însoară cu o ”puștoaică”! I-a lăsat jumătate de avere...
E total schimbat după ce a învins cancerul! A slăbit ENORM și abia dacă îl...
Ce să faci dacă pleci cu maşina în vacanţă. Sfatul mecanicilor auto
„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri
Violeta Bănică are un iubit! Ce părere are Andreea Marin despre alegerea fiicei sale: „Sunt...
Uite îngheţata, nu mai e îngheţata! Vedetele din România în imagini interzise cardiacilor
Nemții au pus mâna pe noul DUSTER 2024 și l-au tunat. Modificările sunt notabile -...
În ultimul an, aproape 11.000 de români au intrat în clubul bogaţilor. Numărul românilor bogaţi...
A fost găsită BRUMĂ pe MARTE! Cercetătorii credeau că e IMPOSIBIL!
Maghiarii cuceresc România: Este un moment istoric
Superstiții de Înălțarea Domnului. Dacă faci asta, ai ghinion tot anul
Imagini tulburătoare de la priveghiul make-up artistului Anca Molnar. Gestul neobișnuit făcut la căpătâiul regretatei...
Știrea momentului! Prezentator celebru, găsit mort în Grecia! Ultimele clipe din viață, surprinse de camerele...
Roberta, discuție cu Bogdan despre Antoni și Rebecca. De ce nu crede în relația lor....
Cum a petrecut Loredana Groza de ziua ei de naștere? Artista a făcut senzație: ”Mă...
BANCUL ZILEI. Pe vremea lui Ceausescu, Bulă intră în măcelărie: - Aveţi mânzat?
Cercetătorii au descoperit un antibiotic revoluționar, care protejează bacteriile „bune”
×