H.D. Hartmann:Un F16 folosit pentru a distruge o țintă în Rusia este o declarație de război/ NATO nu vrea dispariția lui Putin, ci a civilizației ruse

Publicat: 24/02/2024, 09:02
Actualizat: 24/02/2024, 12:21

H. D. Hartmann, analist politic, profiler și jurnalist, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. El a discutat despre ipoteza în care Ucraina ar folosi avioane F16 pentru a ataca ținte din Rusia.  Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„Avem doi ani de război, de agresiune rusă împotriva Ucrainei, și mie îmi pare rău de Ucraina. Noi am ajuns, la nivel propagandistic, la un război mondial. Stoltenberg a reușit să transforme propaganda anti-rusă într-o ruso-fobie, iar ministrul de externe al Germaniei, Annalena Baerbock – nepoata unui ofițer nazist care a luptat la Stalingrad sau în armata germană care a invadat URSS-ul, ca să fim mai generaliști, să nu fiu acuzat că am acuzat-o de nazism – această doamnă a transformat lupta pentru ajutorarea Ucrainei într-o rusofobie animalică. Și asta este realitatea.

Dacă dai voie ca Ucraina să atace ținte din interiorul Rusiei creezi o problemă fundamentală, pentru că tu ai spus până acum că NATO nu este în război cu Rusia. Dacă o țară membră NATO dă F16-le și vine un pilot ucrainean care știe să apese pe buton și să folosească manșa și se duce cu ea într-un spital, de exemplu din Sam Petersburg, ăla este atac militar al unei țări NATO. Aia e o declarație de război, indiferent dacă pilotul a fost sau nu ucrainean, pentru că avionul este al unei țări membre NATO”, a declarat analistul politic, la emisiunea Marius Tucă Show.

„Aici nu mai este vorba de strategie militară, este vorba de ruso-fobie”

„Eu reamintesc că talibanii în Afganistan nu au atacat SUA. Pentru că bin Laden era musafirul lor, Washington a încălcat toate legile internaționale din acel moment și a invadat Afganistanul după atacul terorist din 11 septembrie din New-York. Guvernul taliban nu a atacat SUA niciodată. Niciodată! Bush a considerat legea internațională conform propriilor lui interese și a atacat Afganistan. Că după 10 ani se vor fi retras rușinos și aflându-se că ei predau egalitate de gen la o populație care trăia în evul mediu religios, asta este cu totul altceva. Asta este eșecul marii democrației americane.

Orice F16 folosit pentru a distruge o țintă în Rusia este „casus belli”, iar Rusia are tot dreptul de a răspunde. Eu am înțeles că teritoriile furate de Rusia la ora actuală, cele patru republici secesioniste, am înțeles că ele au fost integrate în teritoriul Rusiei, conform legii, de anul trecut. Din acest moment, orice șef de stat rus poate să facă război pentru acele teritorii, dacă sunt atacate.

Aici nu mai este vorba de strategie militară, este vorba de ruso-fobie. Urâm Rusia și trebuie să o distrugem. Dacă am putea să dăm o bombă în care noi să nu murim, noi, occidentalii, dar să omoare numai ruși, am fi fericiți cu toți lingătorii de clanțe din toată presa mondială. Avem în toată lumea lingători de clanțe, care vor dispariția uneia dintre cele mai mari civilizați. Pe mine asta mă sperie: rusofobia. Pentru că după ruși, urmăm noi. După noi, poate să urmeze oricine altcineva.

Pe mine asta mă sperie. Această îndârjire animalică a unui Occident decadent, care dorește dispariția unei civilizații. Ei nu doresc dispariția lui Putin. Atenție, ei nu doresc dispariția Rusiei, cu toate că o visează. ei doresc dispariția civilizației ruse”, a mai spus invitatul lui Marius Tucă.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă și Gândul, și pe canalul de YouTube Gândul.

„Tineți aproape!”

Vă recomandăm să citiți și:

H. D. Hartmann, despre faptul că Ucraina are dreptul să folosească avioanele F-16 pentru a lovi ţinte ruseşti: „Asta înseamnă război MONDIAL!”

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Reghecampf dă de pământ cu Anamaria Prodan. Declarații incendiare făcute de fostul soț
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia...
Declarații cutremurătoare făcute de mama lui Sebastian Olariu, tânărul ucis în accidentul de la 2...
Florin Piersic, în stare GRAVĂ când a ajuns la spital! Declarațiile șocante ale medicilor
Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul lui Florin Piersic, din cauza infecţiei cu...
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Hailey Bieber este însărcinată cu primul copil! Anunțul emoționat făcut de Justin Bieber | Foto
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Medicii de la Spitalul „Foişor” despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Starea generală...
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
INTERZIS total în toată România de azi, 10 mai. Noile reguli trebuie respectate la literă
Acte necesare pentru școala de șoferi. În ce condiții se dă examenul
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
”Am chemat salvarea. Șocul a fost groaznic” Dinu Maxer a trecut prin momente de panică...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Țările care ar putea recunoaște statul palestinian în următoarele săptămâni