H.D. Hartmann:Un F16 folosit pentru a distruge o țintă în Rusia este o declarație de război/ NATO nu vrea dispariția lui Putin, ci a civilizației ruse

Publicat: 24/02/2024, 09:02
Actualizat: 24/02/2024, 12:21

H. D. Hartmann, analist politic, profiler și jurnalist, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. El a discutat despre ipoteza în care Ucraina ar folosi avioane F16 pentru a ataca ținte din Rusia.  Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„Avem doi ani de război, de agresiune rusă împotriva Ucrainei, și mie îmi pare rău de Ucraina. Noi am ajuns, la nivel propagandistic, la un război mondial. Stoltenberg a reușit să transforme propaganda anti-rusă într-o ruso-fobie, iar ministrul de externe al Germaniei, Annalena Baerbock – nepoata unui ofițer nazist care a luptat la Stalingrad sau în armata germană care a invadat URSS-ul, ca să fim mai generaliști, să nu fiu acuzat că am acuzat-o de nazism – această doamnă a transformat lupta pentru ajutorarea Ucrainei într-o rusofobie animalică. Și asta este realitatea.

Dacă dai voie ca Ucraina să atace ținte din interiorul Rusiei creezi o problemă fundamentală, pentru că tu ai spus până acum că NATO nu este în război cu Rusia. Dacă o țară membră NATO dă F16-le și vine un pilot ucrainean care știe să apese pe buton și să folosească manșa și se duce cu ea într-un spital, de exemplu din Sam Petersburg, ăla este atac militar al unei țări NATO. Aia e o declarație de război, indiferent dacă pilotul a fost sau nu ucrainean, pentru că avionul este al unei țări membre NATO”, a declarat analistul politic, la emisiunea Marius Tucă Show.

„Aici nu mai este vorba de strategie militară, este vorba de ruso-fobie”

„Eu reamintesc că talibanii în Afganistan nu au atacat SUA. Pentru că bin Laden era musafirul lor, Washington a încălcat toate legile internaționale din acel moment și a invadat Afganistanul după atacul terorist din 11 septembrie din New-York. Guvernul taliban nu a atacat SUA niciodată. Niciodată! Bush a considerat legea internațională conform propriilor lui interese și a atacat Afganistan. Că după 10 ani se vor fi retras rușinos și aflându-se că ei predau egalitate de gen la o populație care trăia în evul mediu religios, asta este cu totul altceva. Asta este eșecul marii democrației americane.

Orice F16 folosit pentru a distruge o țintă în Rusia este „casus belli”, iar Rusia are tot dreptul de a răspunde. Eu am înțeles că teritoriile furate de Rusia la ora actuală, cele patru republici secesioniste, am înțeles că ele au fost integrate în teritoriul Rusiei, conform legii, de anul trecut. Din acest moment, orice șef de stat rus poate să facă război pentru acele teritorii, dacă sunt atacate.

Aici nu mai este vorba de strategie militară, este vorba de ruso-fobie. Urâm Rusia și trebuie să o distrugem. Dacă am putea să dăm o bombă în care noi să nu murim, noi, occidentalii, dar să omoare numai ruși, am fi fericiți cu toți lingătorii de clanțe din toată presa mondială. Avem în toată lumea lingători de clanțe, care vor dispariția uneia dintre cele mai mari civilizați. Pe mine asta mă sperie: rusofobia. Pentru că după ruși, urmăm noi. După noi, poate să urmeze oricine altcineva.

Pe mine asta mă sperie. Această îndârjire animalică a unui Occident decadent, care dorește dispariția unei civilizații. Ei nu doresc dispariția lui Putin. Atenție, ei nu doresc dispariția Rusiei, cu toate că o visează. ei doresc dispariția civilizației ruse”, a mai spus invitatul lui Marius Tucă.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă și Gândul, și pe canalul de YouTube Gândul.

„Tineți aproape!”

Vă recomandăm să citiți și:

H. D. Hartmann, despre faptul că Ucraina are dreptul să folosească avioanele F-16 pentru a lovi ţinte ruseşti: „Asta înseamnă război MONDIAL!”

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
S-a dat deja ORDIN de la Primărie. Devine complet GRATUIT. Nu se mai plătește niciun...
Pasca din copilărie, gust de neuitat. Care e ingredientul secret
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Telescopul Gemini a făcut o descoperire neașteptată despre stelele binare gigantice