VIDEO | Adriana Săftoiu: „Cu Băsescu am lucrat aproape 10 ani. Problema cea mai mare a fost cu sistemul”

Publicat: 24/01/2023, 22:56

Adriana Săftoiu, specialist în comunicare și fost deputat PNL, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Aceasta a fost consilier prezidențial în mandatul lui Traian Băsescu și spune că a lucrat mulți ani cu fostul președinte. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„Cu președintele Traian Băsescu am lucrat aproape 10 ani, iar la președinție am stat 2 ani și jumătate, din 2004 până în 2007. Acești ani au fost și buni, dar și grei sau dezamăgitori. Multe lucruri m-au ajutat pe mai târziu”, a precizat Adriana Săftoiu.

Aceasta a declarat că principala problemă din timpul mandatului lui Băsescu a fost sistemul, adică ”toți cei care deservesc președintele și îi cântă în strună. Mă dădeam cu capul de pereți când făceam lucruri care nu îmi plăceau și cu care nu eram de acord. Mi s-a spus că rolul nostru este să îl informăm pe domnul președinte și gata, decizia îi aparține.”

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!”

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase