VIDEO | Gen. (R) Eugen Bădălan: „Moldova nu are resurse naturale pentru independență”

Publicat: 08/02/2023, 12:00

Gen. (R) Eugen Bădălan – fost șef al Statului Major General al Armatei Române, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta spune că Republica Moldova este un stat eșuat. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„Viața societății din Republica Moldova este o viață foarte agitată. Unirea Basarabiei cu România este complicată. Transnistria este ruptă de Republica Moldova. 

Putin nu are nevoie de un motiv pentru a cuceri Moldova. Republica Moldova, în acest moment, este un teritoriu care are tendințe de depopulare. Moldova nu are resurse naturale pentru independență.

În opinia mea, Republica Moldova, în acest moment, este un stat eșuat. Moldova nu are resursă umană pentru un stat stabil. Moldova se poate alipi României într-o singură formă, îndeplinească criteriile de aderare la Uniunea Europeană”, a spus Gen. (R) Eugen Bădălan.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Țineți aproape!”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase