VIDEO | Gen. (R) Eugen Bădălan: „Războiul a intrat într-o perioadă dilematică. Ucraina nu poate câștiga această confruntare”

Publicat: 07/02/2023, 22:18
Actualizat: 07/02/2023, 22:19

Gen. (R) Eugen Bădălan – fost șef al Statului Major General al Armatei Române, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta este de părere că Ucraina nu poate câștiga războiul, iar Rusia nu trebuie să îl câștige. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„La un moment dat, toată lumea era tentată să creadă că Ucraina va obține victoria asupra armatei Federației Ruse.

Eu am spus că nu este posibil. Războiul din Ucraina a intrat într-o perioadă dilematică. Ucraina nu poate câștiga această confruntare cu tot sprijinul pe care l-a primit până acum, iar Rusia nu trebuie să câștige această confruntare”, a precizat gen. (R) Eugen Bădălan.

Acesta a adăugat că încă de anul trecut a spus că rușii vor trece la ofensivă.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Țineți aproape!”

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase