VIDEO | H. D. Hartmann, analist politic, despre Kamala Harris: „Are o incapacitate de a înțelege ridicolul. Niciodată nu a fost pusă în fața deciziei”

Publicat: 18/07/2023, 10:40
Actualizat: 18/07/2023, 20:04

H. D. Hartmann, analist politic, profiler, jurnalist, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta menționează că vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris are o incapacitate de a înțelege ridicolul și niciodată nu a fost pusă în fața deciziei. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„Doamna Kamala Harris, uitați-vă la bijuteri, uitați-vă la mediocritate a bijuteriilor. Inelul acesta cu piatră este un safir recunoscut. Inelul cu safir este de o mediocritate absolută. Știți cine ce femeie primește inel cu safir? – de la un iubit sărac sau leneș să-i cumpere un inel cu diamant. Safirul, întotdeauna a fost considerat, în special safirele albe, sunt considerate înlocuitoarele diamantelor.

Ea este mediocră ca femeie nu trebuia și-l pună când e vicepreședinte. Că ești vicepreședinte nu porți decât perle – la gâtul său se află un lanț de aur alb cu perle. Perlele, în general le-aș pune numai pe aur galben, dar e treabă de gust și nu discută, dar ceea ce deranjează este verigheta. Verigheta este „studenție” anii anii ‘90 ceva. Eu am văzut-o și viu acolo.

Doamna fost aleasă pentru  Biden este clar într-o problemă și poate le facă o surpriză, cum e bancul: „Seara culcat bine, dimineață sculat mort”.

Kamala Harris a fost senatoare pe vremuri. Ea ea a ajuns de ce? Ca fiu foarte clar – este necesarul elitei americane de a face acel acel „unghi asiatic” și unde trebuia se ducă, în China ei nu se pot duce, altfel își punea vicepreședinte chinez de origine, are gene în India, toată lumea a zis ea-i neagră, nu ea nu neagră, ea este dintr-o minoritate vizibilă, dar ea nu este de origine neagră, ea este indiancă, așa da, toată lumea face confuzii fundamentale.  

Au avut nevoie de un vicepreședinte de origine de acest tip. Vreau spun când s-a dus în India ca senator, ăia numai n-au scuipat-o, indieni și elita indiană, pentru că ea a început le dea lecții de democrație și „băi, tată, ia du-te tu la tine în SUA”

Kamala Harris are un râs nervos

(Kamala Harris n.red) Are un spațiu emoțional foarte greu de definit. Mie mi-a fost greu de definit. Are un râs nervos o dată la trei-patru, în special după un verb râde nervos. E enervant, dar asta îi permite ei. Este este o formă de autocontrol al prezenței sale publice. Eu sunt absolut convins ea are acest râs nervos din copilărie, adolescență datorită unei unei prezențe foarte autoritare. Ori mamă, tată, bunic, bunică, cineva din familiile care aveau o priză asupra ei și își face acest râs ca câștige timp.

Ea nurâde ca prostul” este o „cumpărare de timp”. Ea a rămas cu acest lucru și se pare psihologii și profiler-ii din campania prezidențială de acum 2-3 ani n-au reușit să-i scoată și o învețe. „Cucoană, nu mai face acest lucru”. După aceea, ea când se pierde în dialoguri, vorbește la un moment dat, țin minte când a povestit ea cum în autobuzele din New York va fi internet gratuit și o prezenta de la anvonul vicepreședintelui Statelor Unite ale Americii ca una din cele mai mari minuni ale lumii. Și bineînțeles internetul s-a umplut de 90 de milioane de comentarii. Știi la New Delhi ai internet în metrou gratuit. Știi la Montreal ai în taxiuri gratuit. Adică și-au bătut joc de ea.

Are o incapacitate de a înțelege ridicolul, ceea ce mie îmi spune ea niciodată nu a fost pusă în fața deciziei și nici în fața unui examen real. Ridicolul se învață” spune H. D. Hartmann.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă și Gândul, și pe canalul de YouTube Gândul. ”Tineți aproape!”

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Care este melodia cea mai periculoasă pentru șoferi, dacă o ascultă la volan. E una...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Șoseaua din România pe care mulți turiști o consideră mai frumoasă decât Transalpina și Transfăgărășanul
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
"Suntem o comună binecuvântată de Dumnezeu!" Fructul cu care localnicii au dat lovitura. Cu cât...
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Cine este românul care și-a pierdut viața în noaptea de Înviere, în Italia. Mașina tânărului...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Omagiu adus lui Bernard Hill de membrii distribuţiei "Stăpânul Inelelor"
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
Se dă lege pentru românii din TRANSILVANIA. Noile măsuri vor deveni OBLIGATORII prin lege
Cea mai periculoasă melodie pentru șoferi. Riscul este foarte mare
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
O grotă subacvatică este atât de adâncă încât cercetătorii nu i-au putut găsi fundul