VIDEO | Ion Cristoiu: „Rețelele sociale ne-au transformat în masă amorfă”

Publicat: 05/08/2022, 02:31
Actualizat: 05/08/2022, 02:56

Ion Cristoiu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Scriitorul comentează cele mai importante evenimente ale lumii de astăzi, dar ne vorbește și despre cine schimbă soarta lumii.

„Credeam că știința este mai tare și s-a dovedit că nu este adevărat. Mai credeam că în Europa nu va fi posibil războiul și totuși este război. Credeam, înaintea pandemiei, Occidentul este alcătuit din oameni cu cap. Nu este adevărat. Nu autoritățile, poporul nu ne dădea voie să ne punem întrebări. Rețelele sociale ne-au transformat în masă amorfă. Să te ferească Dumnezeu de mulțime”, a spus Ion Cristoiu.

M. Tucă: „Propaganda a funcționat absolut impecabil și pentru masele erau de partea propagandei.”

„Toate războaiele au folosit civilii. Eu spuneam că ceva este în neregulă, pentru că rușii n-au niciun interes să atace o școală în Ucraina. O să vezi câte se vor dezvălui. În Ucraina a apărut tema trădării”, a mai spus scriitorul, Ion Cristoiu.

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!