Afacerea cu care au dat LOVITURA doi tineri care s-au întors din Germania: „În niciun loc nu este mai bine ca acasă”

Afacerea cu care au dat LOVITURA doi tineri care s-au întors din Germania: „În niciun loc nu este mai bine ca acasă”
Afacerea cu care au dat lovitura doi tineri care s-au întors din Germania / SURSA FOTO: As în Jiu
Publicat: 23/04/2024, 12:33
Actualizat: 23/04/2024, 12:34

Robert, un tânăr din Târgu Jiu, a locuit o perioadă în Germania. La un moment dat, s-a gândit să revină în România și să își deschidă o afacere. Norocul a dat la propriu peste el pentru că a întâlnit-o și pe Mădălina, femeia care s-a dovedit a fi marea lui dragoste, dar și partenera de business ideală.

„Am lucrat doi ani în București după care am decis să plec în Germania, la vârsta de 20 de ani. Acolo se aflau și părinții mei și am locuit alături de ei aproape 3 ani. Iubita mea fiind venită în Germania în vacanță, am decis amândoi ca ea să rămână în acestă țară și să își continue studiile online (în timpul pandemiei) în marketing, în cadrul Academia de Studii Economice din București, ulterior absolvind și luându-și diploma de licență. Nereușind să se adapteze în Germania, am decis că e timpul să ne întoarcem în România și să începem un nou capitol. În Germania am lucrat la o companie de montat și demontat schelă, însă simțeam că nu e locul meu acolo și știam că trebuie să fac altceva. De mic mi-am dorit să fiu antreprenor și să fiu pe cont propriu. Am vândut mașina pe care eu o dețineam pentru a pune bazele firmei de curățenie. A fost un drum lung și anevoios până a ne decide în ce să investim banii”, a spus Robert.

Robert Bădin și Mădălina Buta. Sursa foto: As în Gorj
Robert Bădin și Mădălina Buta. Sursa foto: As în Gorj

„Am vrea să se schimbe mentalitatea și percepția omului”

„Iubita mea are o afinitate, plăcere, chiar obsesie pentru curățenie așa că am decis să încercăm cu un astfel de business. Ideea firmei de curățenie a fost a ei deoarece și-a dorit să împărtășească această iubire față de curățenie și cu alte persoane.  A vrut ca serviciile de curățenie să ușureze viața unui om, a omului care nu are timp, e obosit sau căruia nu îi place să facă această activitate.

Din perspectiva noastră, serviciile de curățenie sunt mult mai dezvoltate în Germania față de România. În țara noastră oamenii sunt sceptici și puțin dezinformați cu privire la niște servicii de curățenie de calitate și profesionale.

Am vrea să se schimbe mentalitatea și percepția omului. Romanul să nu își mai denigreze țara și să creadă că și la noi totul este posibil dacă lupți”, a povestit Robert Bădin, pentru publicația As în Gorj.

Afacerea cu care au dat lovitura

În august 2022, cei doi au înființat firma de curățenie „Celestial” și, în mai puțin de doi ani, compania s-a dezvoltat rapid, atrăgând mulți clienți mulțumiți și având planuri ambițioase de expansiune.

„Noi suntem mulțumiți de businessul nostru deoarece s-a dezvoltat rapid în mai puțin de 2 ani, dorim să formăm mai multe echipe și să acoperim cât mai multe locații, iar pe viitor intenționăm să formăm sedii în orașele mari ale țării. Încercăm să ducem curățenia la alt nivel. Ca o locuință să fie perfectă, pentru noi, aceasta trebuie să fie curățată, igienizată, organizată și frumos decorată. Datorită acestor patru pași, persoanele apelează la noi, ulterior devenind clienții noștri”, a adăugat tânărul.

„În niciun loc nu este mai bine ca acasă”

Pentru cei care sunt plecați în străinătate, dar își caută locul în lume sau aspiră să se întoarcă acasă, Robert și Mădălina oferă un sfat prețios: să lupte pentru idealurile lor.

„Avem 24 de ani și noi nu ne-am mai întoarce în Germania deoarece aici am reușit să realizăm ce ne-am propus. Să fim proprii noștri șefi, să dezvoltăm o idee, un concept, să oferim servicii de calitate, să ne atingem obiectivul principal, acesta fiind de a ne satisface clienții.
Nu ne-am mai întoarce în Germania pentru ca în niciun loc nu este mai bine ca acasă.

Un mic sfat pentru tinerii plecați în străinătate: dacă sunteți împliniți, din punct de vedere profesional și sufletește, totul decurge conform planurilor voastre.

Dacă nu, gândiți-vă ce vă place cel mai mult să faceți și puneți în practică, chiar dacă o să fie greu, chiar dacă toți o să spună că este imposibil: luptaţi pentru idealurile voastre pentru ca totul este posibil”, a transmis Robert.

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Pasca din copilărie, gust de neuitat. Care e ingredientul secret
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Telescopul Gemini a făcut o descoperire neașteptată despre stelele binare gigantice