VIDEO| Horoscop duminică 4 decembrie 2022: Evită încăpățânarea și impulsivitatea!

Publicat: 04/12/2022, 06:00
Actualizat: 04/12/2022, 10:10

Berbec

Cu cât vei încerca să-ți impui voința într-un mod prea autoritar cu atât nu vei reuși decât să creezi o tensiune și mai mare. Înainte de a acționa asigură-te că ești clar în privința emoțiilor tale. Evită încăpățânarea și impulsivitatea! Este indicat să analizezi mai atent anumite informații sau lucruri pe care le descoperi, pentru a vedea cât sunt de reale și cât de bine ți se potrivesc.

Taur

Oricât de mult ți-ai dori, realizezi că nu poți schimba realitatea unei situații care nu te satisface, însă înainte de a trage anumite concluzii asigură-te că ești foarte clar în gândurile tale și că nu acționezi sub impulsul unor emoții de moment. Dacă ești nesigur în privința sentimentelor cuiva pentru tine, dă-ți timp suficient pentru a analiza situația în profunzime.

Gemeni

Dacă simți că nu ai puterea sau resursele necesare de a-ți realiza un proiect, un vis sau o aspirație sau de a onora un angajament, nu miza pe claritatea gândurilor din acest moment. De asemenea fii mai atent la interacțiunea cu ceilalți, mai ales în plan socio profesional și vezi dacă ești într-adevăr mulțumit de rezultatele colaborării respective.

Rac

Va fi o adevărată provocare să-ți ascunzi emoțiile atunci când ceva sau cineva îți pune la îndoială propria autoritate. Tinzi să acționezi destul de direct și chiar ușor agresiv. Neclaritățile vis-a vis de o procedură de lucru, un proiect anume sau în relația cu un coleg de serviciu pot să-ți pară mai mari decât sunt în realitate, caută să fii un pic mai relaxat și mai tolerant cu anumite chestii.

Leu

În prima parte a zilei, te poți confrunta cu unele dificultăți care îți îngreunează activitatea iar acestea pot fi de natură practică, logistică sau de natură fizică. Starea ta devine ușor tensionată și tinde să-ți afecteze buna dispoziție. Într-o relație romantică, sentimentele dintre voi nu sunt foarte clare, asigură-te că sunteți pe aceeași lungime de undă.

Fecioară

Încercările tale de a prelua inițiativa în anumite privințe se poate confrunta cu o respingere totală din partea cuiva apropiat a cărei perspectivă este total diferită, fapt care îți slăbește un pic încrederea în tine. Susținerea din partea partenerului de cuplu este destul de evazivă însă ar fi indicat să nu mizezi pe claritatea zilei de astăzi întrucât lăsă de dorit.

Balanță

Va fi un pic mai greu să-ți respecți propriile limite atunci când se fac anumite presiuni asupra ta însă cu siguranță merită să încerci. Poate ar trebui să nu te supraîncărci cu prea multe activități astăzi întrucât pot avea un efect epuizant asupra ta. Încearcă să fii sincer cu tine și cu ceilalți și dacă ceva anume te depășește, apelează cu încredere la ajutorul cuiva.

Scorpion

Poți avea o discuție destul de tranșantă cu cineva a cărei atitudine critică are un puternic impact asupra ta, fapt care nu-ți oferă o perspectivă prea pozitivă asupra lucrurilor. Chiar dacă tinzi să te îndoiești de propriile tale calități sau propria valoare de sine, încearcă să nu pui la suflet. Neptun își reia mersul direct în sectorul iubirii fapt care te va ajuta să te clarifici asupra unor chestiuni relaționale.

Săgetător

Este indicat să fii un pic precaut în privința unor cheltuieli astăzi întrucât poți cumpăra anumite lucruri mai puțin necesare sub influența unor stări de moment. Asigură-te că ceea ce-ți dorești și cauți la nivel conștient ca și lucruri, oameni, activități sunt aliniate cu ce ai cu adevărat nevoie la nivel emoțional și spiritual. Încearcă să fii mai atent la tine.

Capricorn

Diferența de perspective între tine și o persoană apropiată este destul de mare însă dacă ți se pare că celălalt depășește o anumită limită cu tine, tinzi să fii destul de dur în modul în care reacționezi. Întrucât claritatea și luciditatea acestei zile lasă de dorit, este mai bine să nu mizezi pe clarificarea situației. Ia-ți timp suficient de reflecție.

Vărsător

Pretențiile sau solicitările cuiva pot să-ți creeze o reală stare de disconfort deoarece ți se par total nefondate. Poți descoperi că anumite valori sau interese nu mai coincid într-o anumită relație sau nu poți miza pe ele așa cum ți-ai fi dorit. Dacă cineva simte o atracție față de tine, va fi destul de dificil de clarificat dacă sentimentele sunt reciproce.

Pești

Nu te grăbi în a accepta o propunere sau o ofertă care ți se face întrucât poate să nu fie cea mai potrivită. Sau dacă propunerea îți aparține ție iar din direcția de unde te așteptai să fii susținut primești în schimb un refuz total, încearcă să nu pui prea mult la suflet. Neptun își reia astăzi mersul direct în propriul tău semn, o ocazie în plus pentru a avea răbdare întrucât anumite obiective și direcții de abia acum încep să se clarifice.

Urmăriți horoscopul pentru carieră (5 – 11 decembrie 2022):

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 5 – 11 decembrie 2022:

Urmăriți horoscopul general pentru luna decembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră pentru luna decembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase