UPDATE – VIDEO – Atac armat într-o școală din Rusia: Cel puțin 13 persoane – inclusiv cinci copii – au murit, iar alte 20 au fost rănite

Publicat: 26/09/2022, 12:10
Actualizat: 26/09/2022, 12:37

Un bărbat înarmat a deschis focul, luni, într-o școală din orașul rus Izhevsk. Cel puțin 13 persoane – inclusiv cinci copii – au murit, iar alți 20 de oameni au fost răniți.

UPDATE – Bilanțul victimelor urcă la 13

Cel puțin 13 oameni au murit în urma atacului din școala din Rusia, indică cele mai recente informații transmise de presa internațională.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Cel puțin nouă persoane – inclusiv cinci copii – au fost ucise în timpul unui atac armat la o școală din orașul rus Izhevsk.

Conform oficialilor ruși, între victimele care și-au pierdut viața se numără cinci copii, doi profesori și doi agenți de securitate, scriu Sky News și Reuters.

20 de oameni au fost răniți

Alte surse arată că 20 de persoane au fost, de asemenea, rănite.

Oficialii Ministerului de Interne a declarat ca trupul bărbatului care a comis masacrul a fost descoperit de poliție la fața locului.

Motivul atacului în masă este încă neclar.

Atacatorul s-ar fi sinucis

Incidentul a avut loc la o școală cu aproape 1.000 de elevi și aproximativ 80 de profesori, notează BBC.

Se pare că atacatorul s-a sinucis, iar motivul atacului nu este clar.

Profesorii și elevii au fost evacuați.

Atacatorul ar fi fost înarmat cu două pistoale, potrivit unui parlamentar citat de agenția de știri Tass.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase