Scuza lui Silvio Berlusconi pentru faptul că a întreținut relații sexuale cu o marocancă de 17 ani

Scuza lui Silvio Berlusconi pentru faptul că a întreținut relații sexuale cu o marocancă de 17 ani
Publicat: 27/10/2012, 14:10
Actualizat: 29/07/2014, 20:44

Fostul premier italian, Sivlio Berlusconi, pus sub acuzare pentru că a plătit o minoră pentru a întreține relații sexuale, a declarat, la una dintre înfățișările în instanță, că a știut despre tânără, în 2010, că are 24 de ani, nu 17 câți avea în realitate, scrie Daily Mail.

În fața judecătorilor, el a mai spus că petrecerile din casa lui, o vilă în apropiere de Milano, erau doar cine între prieteni, negând categoric că cineva ar fi primit bani din partea lui, pentru a întreține raporturi sexuale.

Legat de minoră, Berlusconi, de 76 de ani, susține că aceasta i-ar fi spus că are 24 de ani, că este de origine egipteană și că face parte dintr-o importantă familie, aflată în legătură cu fostul lider egiptean, Hosni Mubarak. În acest context, fostul premier spune că ar fi anunțat poliția în legătură cu prezența fetei în casa lui, pentru evitarea unui „incident diplomatic”.

El-Mahroug, de origine marocană și cunoscută ca Ruby Rubacuori (hoața de inimi), a negat întotdeauna că ar fi întreținut relații sexuale cu Berlusconi, procurorii având informații că cei doi s-ar fi întâlnit de cel puțin 13 ori.

patheos.com

Fostul premier este de asemenea acuzat că s-a folosit de influența sa pentru a mușamaliza întreg scandalul. „Nu am exercitat niciodată presiune asupra autorităților.” a subliniat el.

Dacă va fi găsit vinovat, la finalul acestui lung șir de procese, Berlusconi poate primi o condamnare de până la 15 ani de închisoare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase