10 sfaturi. Cum să faci sex cu aceeași persoană toată viața

10 sfaturi. Cum să faci sex cu aceeași persoană toată viața
Publicat: 16/04/2016, 13:31

1. Atunci când suntem hotărâți să rămânem alături de o persoană pentru tot restul vieții, trebuie să ne asumăm faptul că la un moment dat ideea de a face sex doar cu acea persoană poate deveni plictisitoare. Cu toate acestea, nu este imposibil să facem asta. Problema apare atunci când luăm de bune vorbele din strămoși care spun că trebuie să petrecem mult, cât mai mult timp cu partenerul nostru pentru a ajunge la un nivel ridicat de intimitate în cuplu care să conducă la o relație sexuală perfectă. Se pare că această gândire este greșită.

2. Faptul că petrecem prea mult timp cu partenerul ar putea fi chiar factorul problemă. Dacă stai 24 de ore din 24 cu partenerul de viață vei ajunge pur și simplu să nu-i mai obervi prezența pentru că devine ceva obișnuit în viața ta. Ai simțit că îți dorești să fii alături de persoana respectivă atunci când n-o aveai aproape? Acest lucru se datorează faptului că așteptarea și dorul sunt niște afrodisiace puternice și distanța dă naștere impulsurilor erotice și imaginației în materie de sex.

3. Cea mai mare piedică în calea unei relații sexuale perfecte în interiorul unei relații de lungă durată se leagă de două categorii de lucruri opuse pe care ni le dorim. Pe de o parte ne dorim să ne simțim în siguranță și uniți cu persoana respectivă, dar pe de altă parte ne dorim să păstrăm pasiunea, inovația și „focul” iubirii. Acestea sunt extreme, odată ce ai una, nu o ai pe cealaltă.

4. Cheia stă în capacitatea de a-ți păstra independența. Fă lucruri de unul singur și cu propriile tale puteri. Cunoaște oameni noi și nu îți pierde capacitatea de socializare. Atunci când partenerul te va vedea într-o astfel de postură, își va dori să te păstreze doar pentru el și viața sexuală se va îmbunătăți.

5. Timpul petrecut împreună nu trebuie să se consume doar acasă. Faceți lucruri noi pentru amândoi. Experiențele memorabile și inedite sunt cele care vă vor uni și vă vor face să vă doriți unul pe altul. Amintirile sunt cele care contează și care creează legătura puternică odată cu trecerea timpului.

6. Masturbarea înseamnă a face sex cu aceeași persoană pentru toată viața. Și totuși nu ne oprim din asta. De ce? Pentru că așa ajungem să ne îndeplinim dorințele erotice, ajungând la orgasm. Asta ne dorim și în relația cu partenerul de viață și avem nevoie de puțin suspans, de puțină distanțare, astfel încât dorința să crească și să se desăvârșească în momentul actului sexual.

7. Învață să faci diferența dintre a dori pe cineva și a avea nevoie de cineva. Să nu ajungi niciodată în situația de a dori pe cineva doar pentru că ai nevoie de o persoană care să își asume rolul de părinte. Atunci relația nu va funcționa.

8. Să nu te aștepți niciodată ca partenerul tău să facă totul pentru tine. Cu cât așteptările sunt mai realiste, cu atât relațiile durează mai mult.

9. Și se spune că odată cu înaintarea în vărstă cuplurile fac sex mai des. Un studiu de anul trecut arăta că cei care erau căsătoriți de 65 de ani făceau mai mult sex decât atunci când sărbătoreau a 50-a aniversare.

10. Secretul sexului cu aceeași persoană pentru toată viața este, după autoarea Esther Perel, descotorosirea de „mitul spontaneității”. Ea susține că sexul premeditat este cel care naște cu adevărat dorința și plăcerea. De asemenea, ea sugerează că într-o relație de lungă durată este important ca partenerii să își împărtășească unul altuia dorințele în materie de sex.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
România, lovită de fenomene meteo extreme! Vijeliile care au devastat vestul și centrul Europei urmează...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
România a ÎNVINS definitiv Ungaria. Maghiarii au recunoscut eșecul
Prințul Harry, un nou gest sfidător. Ce scuză bizară a oferit după
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern