8 lucruri adevărate despre sex

8 lucruri adevărate despre sex
Publicat: 13/07/2017, 19:42
Actualizat: 01/10/2018, 17:13

1.Hidratarea ajută la obținerea orgasmului.

Mulți dintre noi cred că cea mai bună cale de a obține un orgasm ține de creșterea performanței, dar acesta este un lucru total greșit. Corpul uman este alcătuit în mare parte din fluide. De fapt, greutatea corpului este reprezentată în proporție de 60% din apă, ceea ce înseamnă că dacă ești bine hidratat poți ajunge mult mai repede la orgasm. Data viitoare, ai grijă, dacă nu te simți satisfăcută în pat, nu îți înviovăți partenerul, consumă mai multă apă.

2. Sexul arde calorii

Dacă vrei să scapi de kilogramele în pus, dar nu te încântă ideea de a merge la sală, poți alege sexul. Conform unor noi studii, o persoană poate arde peste 200 de calorii în timpul unui amor intens de 30 de minute.

3. Grecii fac cel mai mult sex

Dacă crezi că țara cu populația cea mai mai mare deține supremația în materie de sex, te înșeli. Potrivit unui sondaj realizat de Durex, grecii sunt cei care care se bucură cel mai mult de momentele petrecute în compania partenerului. Topul este completat de locuitorii din Brazilia, Polonia și Rusia.

4. Oamenii și delfinii au ceva în comun

În general, sexul este destinat reproducerii. Oamenii și delfinii au însă o țintă comună pentru care dau frâu pasiunii: plăcerea.

5. Dovleacul, afrodisiacul minune

Potrivit unui studiu realizat de specialiștii de la Centrul de Tratament și Cercetare al mirosului și gustului din Chicago, mirosul de dovleac poate crește fluxul sanguin spre penis, ceea ce înseamnă că poate avea rol afrodisiac pentru un bărbat. Acest lucru ar putea explica și popularitatea Halloween-ului.

6. Sexul poate fi euforic

Endorfinele pe care le eliberăm atunci când facem sex ne pot genera o stare de euforie, asemănătoare cu cea pe care o resimt cei care consumă droguri.

7. Și sărutul poate fi murdar

Sărutul și sexul sunt cam la fel.Deși nu suntem conștienți de asta, chiar și sărutul poate fi total neigienic. Potrivit unui studiu publicat în Microbiome, aproximativ 80 de milioane de bacterii sunt schimbate între parteneri în timpul unui sărut de 10 secunde. Așa că data viitoare poate ar fi cazul să ne răzumăm doar la o atingere pe obraz.

8. Ciclismul poate provoca disfuncții erectile

Acest lucru este valabil, desigur, doar în cazul bărbaților. Se spune că presiunea exercitată de scaunul de bicicletă poate provoca disfuncții erectile. Daca vreți să preveniți acest risc, poate că ar fi cazul să optați pentru un alt tip de antrenament.