ATUNCI ȘI ACUM. Cum arată această actriță după ce a cheltuit peste un milion de dolari pe 330 de operații estetice

Publicat: 25/03/2013, 11:53
Actualizat: 15/02/2016, 15:36

O americancă în vârstă de 34 de ani, considerată femeia cu cele mai multe operații estetice din lume, a cheltuit peste 1,5 milioane de dolari pentru plata tuturor intervențiilor la care a fost supusă de-a lungul timpului, relatează Daily Mail.

Alicia Douvall, fotomodel, actriță și vedetă de televiziune, spune că, în ultimii 17 ani, a suferit în total 330 operații și proceduri de înfrumusețare, dintre care 16 la sâni și 49 la nivelul feței. Mai mult, femeia în vârstă de 34 de ani și-a „scurtat” degetele de la picioare pentru ca acestea „să arate mai bine în pantofi”.

Fostul model spune acum că devenise dependentă de aceste metode și chiar a fost nevoită să petreacă mai mult într-o clinică de reabilitare. În plus, Alicia le reproșează medicilor plasticieni că nu au încercat niciodată să o oprească sau să o avertizeze în legătură cu eventualele riscuri la care se supunea.

„Eram bolnavă, dependetă de operații. Dar niciunul dintre toți acești medici nu a încercat să mă oprească. Cred că ei nu au vrut decât banii mei”, a mărturisit femeia. „Odată, la o consultație, am luat cu mine o păpușă Barbie pentru a le arăta doctorilor exact ce îmi doream”, a adăugat Alicia, precizând că toate acestea i-au provocat probleme serioase.

„Mi-am făcut atât de multe operații că fața mea a devenit imobilă. Nu pot zâmbi normal și nu pot respira pe nas. Dacă nu aș fi făcut aceste operații, cu siguranță aș fi arătat mult mai bine acum”, a spus femeia.

„În afară de banii alocați educației fiicei mele, nu am cheltuit pe nimic altceva, decât pe operații. Am mâncat conserve de fasole și nu am mers niciodată în vacanță. Ba chiar i-am convins pe foștii mei iubiți să îmi plătească operațiile”, a continuat ea. „Fiica mea m-a implorat să mă opresc, dar am continuat. Eram convinsă că următoarea operație va face ca totul să fie bine, așa că nu am ascultat. Știu că eu sunt responsabilă pentru tot, însă medicii care au fost de acord să mă opereze atunci când era evident că sunt bolnavă ar trebui să dea explicații”, a mai declarat Alicia.

Foto: Hepta

În prezent, Alicia Douvall s-a implicat în campania „Stop The Cosmetic Surgery Cowboys”, prin care încearcă să ofere mai multe informații femeilor care sunt tentate să apeleze la diverse tratamente de înfrumusețare ce presupun intervenții chirugicale.

„Multe dintre cele care vor să își facă o operație estetică nu sunt pregătite din punct de vedere psihic pentru o astfel de schimbare”, a explicat medicul plastician Kevin Hancock.

„De regulă, doctorii de la BAAPS (British Association of Aesthetic and Plastic Surgeons, n. red) refuză unu din cinci pacienți, în cele mai multe dintre situații motivele ținând de sănătatea psihicului acestora sau pentru că își dau seama că o asemenea schimbare ar afecta alte aspecte ale vieții acestora”, a adăugat specialistul.

Așa s-a întâmplat și în cazul lui Alicia, care a suferit prima intervenție pentru mărirea sânilor când avea numai 17 ani.

„Medicul care m-a operat deși eram doar o adolescentă ar fi trebuit să mă trimită înapoi acasă și să-mi fi spus că nu este nimic în neregulă cu felul în care arăt. (…) Ar fi trebuit să sesizeze că eram nesigură pe mine (…). Acum mă uit la fotografii cu mine realizate înainte de a mă fi operat și îmi dau seama că nu arătam rău deloc. Îmi doresc ca unul dintre toți acei doctori să-mi fi spus că am nevoie de ajutor. Am avut parte de multe operații realizate de medici foarte buni, dar acum când mă uit în oglindă nu văd decât cicatrici.”, a mărturisit Alicia în cele din urmă.

LOTO 6/49, NOROC, JOKER, NOROC PLUS, LOTO 5/40 și SUPER NOROC: Numerele câștigătoare la LOTO de duminică 24 martie

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cu cât crește salariul minim pe economie de la 1 iulie 2024. Anunțul făcut de...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
NOILE REGULI pentru acești angajați din ROMÂNIA. Modificările au intrat deja în vigoare
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum s-au răzbunat germanofilii pe membrii guvernul român care au hotărât intrarea în război împotriva...