Hitler era HOMOSEXUAL și se bucura de compania ADOLESCENȚILOR. CIA prezintă o serie de documente EXPLOZIVE despre viața ascunsă a Fuhrerului

Redactor:
Silviu Bănilă
Adolf Hitler era homosexual și se bucura de compania băieților tineri, relevă o serie de documente ale CIA.

Hitler a avut „o pornire homosexuală” și și-a petrecut tinerețea într-un motel, cu reputația unui adevărat căutător de „plăceri gay”, susține CIA, în documente citate de Daily Star.

În ciuda faptului că dictatorul ipocrit i-a persecutat dur pe gay, când a devenit liderul celui de-al Treilea Reich, Hitler era el însuși homosexual.

Dosarele CIA arată că viața sexuală ascunsă a Fuhrerului a fost expusă într-un profil al personalității sale, realizat în 1942, care cuprinde 68 de pagini.

Schița biografică a lui Hitler a fost realizată pentru administrația de la Washington. Specialiștii au realizat documentația la un an după ce SUA au intrat în cel de-al Doilea Război Mondial.

Astfel, Hitler ar fi fost „familiarizat cu băieții tineri, gigolo”, în timpul șederii sale la Viena, înainte de Primul Război Mondial.

Orientarea sexuală a lui Hitler a fost subiectul unor aprige dezbateri, timp de 70 de ani, pe măsură ce istoricii au încercat să dezgroape misterele liderului nazist.

Acesta s-a sinucis la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, alături de proaspăta lui soție, Eva Braun.

Hitler ar fi avut o relație cu aceasta, dar și cu nepoata lui minoră, Geli Raubal (foto), care s-a sinucis în 1931, tocmai din cauza comportamentului deviant al viitorului Fuhrer.

Dictatorul i-a persecutat pe homosexuali și a trimis peste 15.000 dintre aceștia în lagărele de concentrare, descriind comunitatea LGBT ca fiind „periculoasă ca o molimă”.

Dosarul OSS a fost trimis de către Dr. Henry Field, un ajutor de nădejde al președintelui american Franklin D. Roosevelt, cu destinația Maior John McDonough.

Dincolo de relațiile cu femeile și dorința lui Hitler de a avea o parteneră „jumătate mamă, jumătate iubită”, se vorbește și despre pornirile sale homosexuale.

„Se pare că Hitler este un sadomasochist, cu tendințe homosexuale”, se arată în dosarele CIA.

Hitler a fost atras sexual de liderul nazist Rudolf Hess, adjunctul său, capturat ulterior în Scoția, după ce s-a prăbușit cu avionul.

Hess era descris drept „Domnișoara Anna” de către ceilalți naziști, deoarece îi plăcea să se îmbrace în femeie la balurile militărești.

„În timpul încarcerării lui Hitler, perioada de izolare și abstinență sexuală a dus la dezvoltarea unei afinități pentru Hess, cristalizată într-o dorință aproape erotică”, se arată în documentele controversate ale CIA.

Hitler este descris drept un admirator al băieților adolescenți, dar documentul nu susține teoria potrivit căreia liderul nazist ar fi avut relații gay în Viena.

A fost implicat, totuși, în „ieșiri ocazionale sado-maso”, legate de „frustrarea sexuală”.

„Este atât homosexual, cât și heterosexual. Atât socialist, cât și naționalist. Atât bărbat, cât și femeie. Adevăratul Adolf Hitler este greu de descifrat pentru medici, dar avem dovezi legate de situația lui sexuală, una necontrolată și disperată.

Se pare că există obstacole fizice, care fac imposibilă împlinirea sexuală pentru Hitler”, arată documentele.

foto: captură youtube.com

Inchide