Jucărie sexuală veche de 130 de ani, cumpărată de irlandezi după o strângere de fonduri publică – FOTO

Jucărie sexuală veche de 130 de ani, cumpărată de irlandezi după o strângere de fonduri publică - FOTO
Publicat: 31/07/2019, 17:07

Jucăria sexuală victoriană a fost vândută la o licițaie din 2017 pentru suma de 2.900 lire, însă a fost pusă din nou la vânzare săptămâna trecută.

Noua licitație i-a atras atenția Shawnei Scott, care deține un magazin online de jucării sexuale, după ce un client i-a trimis un mail în care o anunța de noua licitație, relatează Daily Mail.

„Mi s-a frânt inima când a fost vândut. Părea o parte importante din istoria sexuală a irlandeză. Când vine vorba de istoria irlandeză, am impresia că orice altceva care nu este legat de marea foamete sau de 1916 este uitat sau reprioritizat”, a scris Swana pe Twitter.

Când a aflat de noua licitație, femeia și-a dat seama instant că vrea să cumpere obiectul, dar nu avea suficienți bani pentru a cumăpăra obiectul antic. În schimb, aceasta a cerut ajutorul publicului de a contribui cu donații.

Shawna intenționează să cumpere jucăria sexuală și să o vândă unui muzeu datorită importanței istorice pe care o are.

Cel care s-a ocupat de licitație, Damien Matthews, a declarat pentru Times că jucăria a aparținut inițial unui boxer care urma să se lupte în China, în 1899, și care a decis să comande jucăria sexuală și să i-o trimită soției sale care rămăsese în Irlanda.

Foto: Pixabay