Natalia Ioana Oneț a fost desemnată Miss Tourism România 2013 – FOTO

Publicat: 05/04/2013, 18:39
Actualizat: 22/08/2013, 17:19

Natalia Ioana Oneț a fost desemnată, miercuri, Miss Tourism România 2013 și urmează să reprezinte țara la competiția internațională care se va desfășura în perioada 22 mai – 6 iunie, în Guineea Ecuatorială, informează organizatorii, ExclusivEvent.

Câștigătoarea Miss Tourism România 2013 este absolventă a Facultății de Biologie, cu specializarea Ecologie și Protecția mediului, din cadrul Universității București și, în prezent, urmează masteratul în turism la aceeași instituție.

Sursa: Facebook

Natalia are 23 de ani, o înălțime de 1,76 metri, dimensiuni 89-60-90, este născută în Satu Mare, dar locuiește în București de mai mulți ani. Tânăra, care cochetează de câțiva ani cu televiziunea, vorbește patru limbi străine – engleză, franceză, spaniolă și italiană -, acesta fiind considerat un atu într-o competiție internațională.

De la vârsta de 15 ani, după ce a câștigat titlul Miss Boboc la Colegiul Național „Doamna Stanca” din Satu Mare, și până în prezent, Natalia a câștigat locul al treilea la Miss Universe România 2009 și marele premiu la Miss Hostess România 2011. A fost, de asemenea, imaginea designerilor Clara Rotescu și Oana Săvescu, a prezentat pentru Cătălin Botezatu, Răzvan Ciobanu, Doina Levintza și Amato – unul dintre designerii care creează ținutele pentru Lady Gaga.

La 17 ani a fost personaj principal în videoclipul celei mai în vogă trupe dance de la momentul respectiv – 3rei Sud Est, după câțiva ani urmând să filmeze și pentru videoclipul celor de la Residence Deejays & Frissco, dar și pentru rapperul american Flo Rida.

Natalia a practicat scrima, spada și floreta timp de patru ani, este pasionată de psihologie, schi, echitație și înot, însă cel mai mult iubește copiii, fiind una dintre primele voluntare ale organizației Miss World România, implicându-se activ în timpul sau liber în diverse proiecte caritabile și în susținerea activității umanitare a organizației și anume ajutorarea copiilor cu probleme din întreagă lume.

Proaspăta deținătoare a titlului Miss Tourism România 2013 va pleca să reprezinte România în Guineea Ecuatorială, pe continentul african, acolo unde va concura alături de alte aproximativ 60 candidate din tot atâtea țări din întreaga lume.

Sursa: Facebook

Natalia Ioana Oneț va fi, timp de un an de zile, imaginea Miss Tourism România, având sarcina de a se implica activ împreună cu organizația ExclusivEvent în cât mai multe campanii și acțiuni de promovare a turismului românesc.

Evoluția Natației Oneț la concursul Miss Tourism din Guineea Ecuatorială va putea fi urmărită pe pagina oficială de Facebook Miss Tourism Romania, unde românca va putea fi votată de susținători.

Prima ediție a competiției Miss Tourism World a avut loc în anul 2000, aceasta fiind una dintre cele mai importante competiții internaționale de frumusețe desfășurate cu scopul de a promova turismul și schimburile culturale între țările participante.

În 2003, reprezentanta României, Alina Ciorogariu a câștigat prima și singura coroană Miss Tourism World până în acest moment pentru România. Din 2008, Alina Ciorogariu ocupă poziția de vicepreședinte al Tourism World Organisation, cu sediul central în Marea Britanie.

Începând cu anul 2012, competiția și-a schimbat titlul din Miss Tourism World în Miss Tourism. Anul trecut, reprezentanta României, Cristina Roventa, a câștigat titlul Miss Tourism Europe 2012, fiind considerată cea mai frumoasă candidată de pe continentul european.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine este principalul suspect în cazul fetiței găsite moartă într-o râpă. A fost ridicat de...
Cu ce se ocupă fiul lui Radu Mazăre, de fapt. Răducu are o afacere care...
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și...
Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier
„Să fie conștienți cu ce se joacă.” Putin amenință că va lovi țările din Europa...
Locul de poveste din România de care italienii sunt fermecați: 'Unic în lume!'
'Avea inima de PIATRĂ'! Afecțiunea medicală RARĂ de care suferea bărbatul
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine: "Evit, pentru că sunt mult...
EXCLUSIV VIDEO El e Daniel, tânărul înecat în bazin, în Timișoara. Luna trecută ar fi...
A fost găsită o grenadă acasă la părinții Andreei Tonciu! Mama vedetei a făcut dezvăluiri,...
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Cât stele Euro NCAP a primit VW Tiguan, cel mai căutat SUV de familie?
Sursă iraniană: Iranul pune la dispoziţia rebelilor Houthi o rachetă lansată pe mare
Descoperire EPOCALĂ la marginea Sistemului Solar! Arată că de fapt suntem...
Devine obligatoriu pe toate drumurile din România. Poliția rutieră verifică o dată la 12 luni
Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei din Dolj. Este vorba despre cineva din...
Cine e Dani, băiatul înecat în bazin! Detalii șocante
Adrian Minune, mărturisiri dureroase despre momentul în care soția sa, Cati, a avut probleme de...
Legătura dintre femeia care se arunca în fața mașinilor în București și Mirela Vaida. Femeia...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am certat urât cu soacră-mea aseară. Am vrut să-i fac un...
Tinerii din România, pe primul loc în Europa la abandonarea educației după 18 ani
×