• Publicat:
Magazin

O femeie a întreținut relații sexuale cu 18 bărbați într-o singură noapte, cu acordul soțului, care a împărțit prezervative / „Băieții veniseră strict pentru mine, m-am simțit puternică”

O femeie a întreținut relații sexuale cu 18 bărbați într-o singură noapte, cu acordul soțului, care a împărțit prezervative / „Băieții veniseră strict pentru mine, m-am simțit puternică”
O femeie care practică sexul în grup s-a culcat cu 18 bărbați într-o singură noapte.

Femeia din Australia susține că soțul ei este perfect de acord cu swinging-ul, informează dailystar.co.uk. Tânăra Louise a experimentat fanteziile și s-a culcat cu mai mulți indivizi în același timp.

Louise, care are în jur de 30 de ani, a fost satisfăcută de 30 de bărbați într-o singură noapte. Femeia din Sydney a adăugat că soțul ei nu a fost „debusolat” de seara de pasiune.

Aceasta va mai lua parte la sex în grup, în viitorul apropiat, fiind o pasiune de-a ei. Nimfomana a vorbit despre experiența ei într-un episod din podcast-ul Sex Files.

Aceasta a recunoscut că este o catolică strictă și în trecut acest lucru a împiedicat-o să-și exploreze sexualitatea. După ce s-a măritat cu soțul ei de tânără, femeia din Australia a început să fie interesată de alți bărbați.

„Soțul meu era singura persoană cu care făcusem sex, dar asta nu înseamnă că ziceam „nu” fanteziilor cu alți indivizi. Ca mamă a unei familii tinere și un soț plecat luni de zile, am dorit o aventură.

Sex shop-ul local mi-a oferit lecții de sex și una din ele viza familiarizarea cu un club de swingeri. I-am dat mesaj soțului meu că merg la o orgie și m-am dus”, a povestit femeia.

După ani de zile în care interesul lui Louise pentru swinging a escaladat, aceasta și-a dorit să facă sex în grup.

I-a zis soțului ei, care s-a dovedit a fi foarte de acord. Femeia perversă a început să se culce mai întâi cu 10 bărbați pe noapte și s-a simțit „incredibil”.

„Da, sexul era minunat, dar faptul că băieții veniseră strict pentru mine, doar pentru mine, m-a încurajat enorm”. Soțul lui Louise a povestit că experiența acesteia a fost „foarte bună” și s-a bucurat când nevasta i-a povestit totul în detalii vulgare.

Acesta i-a propus să facă sex cu un număr și mai mare de bărbați. Femeia a adunat 18 indivizi, iar soțul a împărțit prezervative.

Mai mult, soțul a fost cu ochii pe soția lui și „s-a bucurat” de expresiile ei faciale, în timpul sexului. „Soțul meu adoră expresiile feței mele în timpul penetrării, el este ca un copil în magazinul de dulciuri!”.

Tânăra a spus că acesta este cel mai bun lucru pentru căsătoria ei. „Totul ține de planificare, de comunicarea clară, de ceea ce este ok să faci și ce nu. Când toată lumea este pe aceeași lungime de undă…atunci este minunat”, a conchis femeia pasionată de sex în grup.

Inchide