Pamela Anderson, SEXY la campionatul Mondial de Fotbal. Vedeta Playboy e ÎNDRĂGOSTITĂ de un fotbalist francez

Pamela Anderson, SEXY la campionatul Mondial de Fotbal. Vedeta Playboy e ÎNDRĂGOSTITĂ de un fotbalist francez
Publicat: 11/07/2018, 14:37
Actualizat: 25/03/2019, 22:53

Fostei vedete Playboy nu i-a fost greu să se facă remarcată în tribunele stadionului din Sankt Petersburg, de unde își încuraja actualul iubit, fundașul Adil Rami (Olympique Marseille), aflat pe banca de rezerve a naționale Franței la meciul contra Belgiei, din semifinalele Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia. În vârstă de 50 de ani, fosta bombă sexy s-a agitat mult printre suporterii francezi, a strigat și i-a aplaudat pe jucătorii francezi care s-au calificat în finală.

Cum era de așteptat, microbiștii au recunoscut-o și au profitat de ocazie să realizeze cel mai tare selfie al vieții lor.

Pentru a-și saluta fanii, Pamela Anderson postase în dimineața meciului, pe contul ei de Instagram, un fragment dintr-un film al regizorului rus Andrei Tarkovski, alături de un mesaj în limba rusă. „Buna dimineața, Sankt Petersburg. Mă bucur ca am ajuns aici, să susțin naționala Franței la Cupa Mondială. Dragostea mea a mutat munții ca să mă aducă aici. Mă simt ca o fetiță.”

доброе утро в Санкт-Петербурге Мы рады быть здесь, чтобы поддержать Францию ​​в кубке мира. и моя любовь, которая двигала горы, чтобы заставить меня сюда .. Я чувствую себя маленькой девочкой ❤️ #allezlesbleus 🇫🇷 #принцесса 🇷🇺 Film by Andrei Tarkovsky

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

Jul 10, 2018 at 2:10am PDT

Fericită pentru victoria echipei iubitului său, după meci, fostul playmate a postat o fotografie senzuală, lângă care și-a scris doar numele și literele FR, ca un omagiu pentru calificarea francezilor în finală.

🇫🇷

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

Jul 10, 2018 at 2:58pm PDT

Vedeta americana a început o relație cu fundașul lui Olympique Marseille și chiar s-a mutat în Franța, pentru a fi aproape de el. Ea a mărturisit că Adil Rami (33 de ani) o ajută să treacă mai ușor perioada de menopauză în care a intrat și nu exclude nici o eventuală căsătorie cu acesta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase