VIDEO | Soț, prins în „flagrant” de soție în timp ce făcea sex în mașină cu amanta: Să te arăt la tot spitalul să vadă toată lumea cum îți bați joc de familia mea / Amanta, obligată să plece dezbrăcată

Publicat: 21/10/2019, 09:07

Potrivit comentariilor de pe YouTube, se pare că filmarea a fost mai întâi postată pe Facebook, însă încă nu a fost identificată sursa.

În videoclip, se poate auzi cum soția o amenință pe amantă cu filmarea: „Să te vadă tot spitalul cum îți bați tu joc de familia mea. Dă-n-coace hainele să ți le duc lu omu-tu”.

Se pare că amanta și soțul ar fi făcut un schimb de mesaje despre care soția știa: „Când eu te-am văzut o dată mesajele…”.

Amanta: Dă-mi hainele.

Soția: Nu-ți dau nimic. Mergi cu mine în pielea goală.

În apărarea amantei a sărit și soțul în încercarea de a-și convinge soția de a-i înapoia hainele pentru a nu pleca pe jos dezbrăcată.

În plus, se pare că soția i-ar fi „filat” pe cei doi de ceva timp: „De când o urmăresc eu pe c… asta. Să te arăt eu cât ești de-nfocată.

Spre sfârșitul videoclipului și soția este acuzată că l-ar fi înșelat pe bărbat.

În comentariie de pe YouTube părerile sunt împărțite, în timp ce unii consideră că vina este a amândurora, a amantei și a soțului, spunând că pe soț ar fi trebuit să îl oblige să plece dezbrăcat, alții susțin că fie doar amanta e vinovată, fie doar soțul.

Potrivit infoiasionline.ro, cei trei ar fi din Gorj.

A fost uploadată și varianta necenzurată a videoclipului, însă a fost eliminată deoarece „încalcă politica YouTube privind nuditatea sau conținutul sexual”.

Foto: Pixabay

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase