Detalii incredibile într-un celebru caz de crimă. „Am făcut sex toată noaptea”

Detalii incredibile într-un celebru caz de crimă. „Am făcut sex toată noaptea
Publicat: 21/06/2014, 12:01
Actualizat: 05/07/2016, 20:11

Studentul Raffaele Sollecito, de origine italiană, unul dintre principalii suspecți în uciderea unei studente în urmă cu 7 ani, în Italia, a publicat o carte în care face dezvăluiri cu privire la perioada în care s-a petrecut oribila crimă.

Atât el, cât și iubita lui din acea perioadă, Amanda Knox, au fost acuzați de uciderea studentei Meredith Kercher, care avea 21 de ani, prietena Amandei, care a fost găsită pe jumătate dezbrăcată și într-o baltă de sânge, după ce a fost înjunghiată cu 43 de lovituri de cuțit.

Cei doi au fost închiși timp de patru ani, însă Curtea de Apel din Perugia, din centrul Italiei, i-a achitat pe cei doi din lipsă de probe.

La aproape un an de la eliberarea lui din închisoare, tânărul pare să își fi revenit complet din experiența neplăcută prin care a trecut atunci când a fost acuzat de uciderea tinerei studente. Tânărul își promovează noua lui carte, în care apar detalii picante despre perioada în care el și Amanda Knox aveau o relație, perioadă în care a fost ucisă și Meredith Kercher.

În carte, tânărul dezvăluiește cum își petrecea fiecare noapte alături de iubita lui din acea perioadă. Mai mult de atât, acesta descrie și prima noapte de amor pe care a petrecut-o cu Amanda Knox. „I-am arătat Amandei împrejurimile și am invitat-o să ne uităm la un film. Bineînțeles că imediat ce m-am așezat lângă ea, amândoi am uitat de film și am început să ne scoatem unul altuia hainele. Am făcut sex în prima noapte când ne-am întâlnit”, povestește Raffaele Sollecito.

În cartea intitulată „Legământul meu de onoare: Drumul spre iad și înapoi cu Amanda Knox”, tânărul dezvăluie adevăratele lui sentimente pentru tânăra americancă blondă de 25 de ani (nr. Amanda Knox), pe care a cunoscut-o cu o săptămână înainte ca Meredith Kercher să fie ucisă.

Vestea crimei a făcut înconjurul lumii la acea vreme, iar principalii suspecți în acest caz au fost Amanda Knox și Raffaele Sollecito.

În paginile cărții tânărul italian a mai dezvăluit că, la câteva zile de când începuse să aibă o relația cu Amanda, a început să devină gelos pe noua sa iubită, deoarece a descoperit că ea păstrase lăgătura cu David Johnsrud, fostul iubit, pe Facebook. „Am întrebat cine era. Amanda mi-a răspuns că atât ea, cât și Meredith și-au părăsit iubiții atunci când au venit să studieze în Italia. Numele lui era David Johnsrud, cunoscut și sub numele de D.J., dar cu toate acestea ei păstrau legătura. Mai exact, aceștia își trimiteau mesaje sau mail-uri în fiecare zi. D.J. studia în China și păstrau legătura de la distanță. Se putea vedea în privirea Amandei că încă ținea la el. Chiar dacă ne cunoșteam de câteva zile, m-am îndrăgostit de ea, iar faptul că ea păstra legătura cu fostul ei iubit m-a durut”, mai povestește tânărul.

În paginile cărții se mai regăsește și momentul în care cei doi s-au reîntâlnit după ce au fost eliberați din închisoare, după 4 ani de detenție. „Eram emoționat că o voi revedea. Simțeam ca și cum sș fi suferit de o afecțiune din cauza căruia nu îmi puteam lua ochii de la ea”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Bărbat de 33 de ani, răpit din parcarea unui bloc din Capitală! Acesta a fost...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
DECIZIE DRASTICĂ pentru toți posesorii de mașini. Abia acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat: A...
Surpriză la pompă, înainte de Paște. Prețurile carburanților
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
André-Marie Ampère, unul dintre fondatorii științei electromagnetismului clasic