• Publicat:
Mini

Filmați când făceau sex în sala de curs. Ce au pățit studenții

Filmați când făceau sex în sala de curs. Ce au pățit studenții
O întâmplare petrecută la o facultate din Anglia a șocat lumea academică și opinia publică. Doi studenți au fost filmați în timp ce făceau sex în sala de curs, iar imaginile au ajuns în mediul virtual!

Presa din Marea Britanie scrie că cei doi tineri au fost prinși de un coleg chiar în momentul de maximă plăcere. Acesta a filmat întreaga scenă petrecută într-o sală de curs facultății de la Birmingham City University (BCU) și a postat imaginile pe Twitter.

Filmarea a devenit imediat virală și s-a răspândit pe Internet, având următorul  comentariu: „Se gândește cineva să vină la BCU? Gândiți-vă din nou. Aceasta este sala noastră de curs”. Până să se sesizeze Twitter și să-l elimine din conținutul său, videoclipul a strâns peste 5.000 de „like-uri”!

Purtătorul de cuvânt al BCU a reacționat imediat: „Investigăm materialele și originile sale, pentru a identifica locația acestora și pentru a stabili dacă a existat o încălcare a politicii universitare. Se vor lua măsuri dacă se va constata că cineva a acționat în încălcarea politicilor universitare sau dacă poliția crede că a fost comisă o infracțiune”.

×
Inchide