Încă un caz de sex în public. Un cuplu a oferit un spectacol erotic de la balconul unui hotel din Mamaia. Turiștii i-au filmat

Redactor:
Gandul
Încă un caz de sex în public. Un cuplu a oferit un spectacol erotic de la balconul unui hotel din Mamaia. Turiștii i-au filmat
Un cuplu a fost surprins întreținând relații sexuale pe balconul unui hotel din Mamaia. Cei doi au oferit un spectacol trecătorilor care au imortalizat momentul.

Un trecător a filmat momentul în care un cuplu fără inhibiții oferă un spectacol erotic turiștilor din Mamaia. În înregistrare se observă cum tânăra privește către stradă și vede cum zeci de turiști îi privesc în timp ce fac amor la balcon.

Puteți urmări videoclipul pe CanCan.ro

S-au înregistrat din ce în ce mai multe cazuri de sex în public vara aceasta. În luna iunie un cuplu a fost filmat în ipostaze intime chiar în Parcul Central din Cluj-Napoca.

Un șofer aflat în zonă a filmat incidentul, transmite Dejeanul.ro. Un bărbat stă, în picioare, în fața unei femei așezate pe o bancă, iar aceasta îi atinge organul genital, încercând să mascheze gestul cu o pălărie.

Clipul a fost realizat de șofer în timp ce aștepta la semafor. Când s-a făcut verde, acesta a plecat și nu se știe ce a urmat, pe banca din parc. 
Un incident similar s-a petrecut recent în Iași. Doi tineri au fost filmați în timp ce făceau sex pe stradă, chiar în văzul trecătorilor.

Scene „fierbinți” au fost surprinse, la începutul lunii mai, și în Brăila. Un bărbat și o femeie au fost filmați în timp ce făceau sex pe marginea șoselei, în plină zi.

Foto: Cancan.ro

Inchide