• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

ADRIAN NĂSTASE A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ. Ponta, la spital: „Mă întreb dacă Băsescu e fericit acum”

ADRIAN NĂSTASE A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ. Ponta, la spital: „Mă întreb dacă Băsescu e fericit acum”
ADRIAN NĂSTASE a încercat să se SINUCIDĂ în această noapte, după ce și-a tras un glonț în gât.

ADRIAN NĂSTASE a încercat să se SINUCIDĂ în această noapte, după ce și-a tras un glonț în gât. Parchetul general a dat, în această noapte, un comunicat oficial în care confirmă TENTATIVA DE SUICID. Fostul premier este internat la Spitalul Floreasca, unde se încearcă extragerea glonțului. „Glonțul n-a ieșit, este încă acolo”, a transmis medicul Daniela Bartoș.

În urmă cu câteva minute, la spital a ajuns premierul Victor Ponta, care a spus că rămâne toată noaptea pentru a se asigura că totul e în regulă. În fața ziariștilor, Ponta n-a dorit să comenteze sentința de doi ani de închisoare cu executare pronunțată împotriva lui Adrian Năstase. „Mă întreb dacă Băsescu e fericit acum”, a subliniat Ponta.

„Nu am comentat și nu comentez decizii ale justiției, dar nu puteam să stau acasă fără să văd ce face și cum se simte. O să stau în noaptea aceasta să aflu de la cei care sunt aici care sunt veștile despre ceea ce se întâmplă. Doctorii au spus că au situația sub control și că îndeplineau toate procedurile medicale, nu știu să vă spun în termeni medicali. Am încredere că vor face ceea ce e de făcut.Mă întreb dacă domnul Băsescu este fericit acum și dacă se gândește la ceea ce s-a întâmplat. Un om aflat într-o asemenea situație este dreptul și obligația mea să văd în ce stare se află. Nu am voie să vorbesc despre justiție. Arată groaznic, cum poate să arate un om care s-a împușcat? Mă gândesc la băieții și familia lui, am vrut să văd și sper că totul va fi bine”, a declarat Ponta la ieșirea din spitalul Floreasca.

Inchide