Peste o sută de persoane, la un miting împotriva lui Traian Băsescu, la Cluj-Napoca

Redactor:
Mihai Schiau
Peste o sută de persoane, la un miting împotriva lui Traian Băsescu, la Cluj-Napoca
Peste o sută de persoane participă, joi, pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, la un miting organizat de USL Cluj, acestea scandând "Jos Băsescu" și "Nu vă fie frică că Băsescu pică", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Peste o sută de persoane participă, joi, pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, la un miting organizat de USL Cluj, acestea scandând „Jos Băsescu” și „Nu vă fie frică că Băsescu pică”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Participanții la acțiune, membri și simpatizanți ai USL Cluj, s-au adunat în jurul orei 11.00, pe Bulevardul Eroilor, din centrul municipiului Cluj-Napoca.

Protestatarii scandează „Jos Băsescu”, „Nu vă fie frică că Băsescu pică”, „Mai avem un singur dor, să îl dăm jos pe dictator”, „Ieși afară javră ordinară”, „Iarna nu-i ca vara, nu te mai vrea țara”, „La pușcărie, Băsescu la pușcărie”.

Cei prezenți la protest au pancarte pe care scrie „Clujul votează DA”, „DA la referendum”, „DA, demite-l pe Băsescu”, „Hai la referendum în 29 iulie”, „DA, Băsescu merită să plece”, „Clujenii votează Jos Băsescu”, „RO: spune pa”, „DA pentru că vrei să contezi”, „A mințit, demite-l”, „Dă-l afară pe Băsescu”.

Protestul este autorizat până la ora 13.00, acesta fiind organizat de USL.

×

Ziua Marinei Române, fără spectatori. Klaus Iohannis și Ludovic Orban participă la evenimentele din Portul Militar Constanţa

Publicată de Gandul pe Sâmbătă, 15 august 2020
Gândul LIVE!
Inchide