REZULTAT REFERENDUM 2012 – DEMITERE BĂSESCU. HARTA INTERACTIVĂ

Publicat: 29/07/2012, 21:48
Actualizat: 29/07/2012, 22:02

Reîntoarcerea lui TRAIAN BĂSESCU la Palatul Cotroceni depinde de participarea la vot la referendumul de duminică a 9.146.258 de români, adică jumătate plus unu din totalul persoanelor înscrise în listele electorale permanente, potrivit datelor actualizate ale Evidenței Populației.

O astfel de mobilizare ar duce la validarea REFERENDUMULUI 2012 de demitere a lui Traian Băsescu, iar datele fie ele ale USL, fie ale PDL indică un rezultat defavorabil președintelui suspendat.

CLICK AICI PENTRU LIVE VIDEO

În aceste condiții, tabăra condusă de Crin Antonescu și Victor Ponta fac toate eforturile să scoată cât mai mulți oameni la vot, mizând în primul rând pe cei 5,6 milioane care au votat în favoarea USL la locale. De partea cealaltă, simpatizanții lui TRAIAN BĂSESCU și ai PDL își îndeamnă susținătorii să boicoteze referendumul astfel încât acesta să fie invalidat din cauza prezenței. În calculele PDL, duminică ar ieși la vot în jur de 40 % dintre alegători.

Secțiile de votare se deschid la ora 7.00 și se închid la ora 23.00.

Gândul va transmite LIVE desfășurarea evenimentelor din ziua referendumului. De asemenea, pe parcursul zilei de duminică puteți urmări edițiile speciale GÂNDUL LIVE/ȘTIRILE PRO TV. Editorialiștii gândul vor comenta în timp real desfășurarea evenimentelor.

LIVE TEXTUL CONTINUĂ AICI

UPDATE 18.14 Premierul Victor Ponta a votat în urmă cu câteva minute. „Prostiile cu fraudarea s-au dovedit a fi false, nu a fost nicio neregulă. Faptul că Traian Băsescu spune că se fraudează reprezintă o iresponsabilitate”, a declarat Victor Ponta. Premierul s-a referit și la declarațiile omologului său maghiar, Viktor Orban, care le-a spus ungurilor din România să nu voteze la referendum. „Sunt revoltat. Aici suntem în România, nu în Ungaria, românii ar trebui lăsați să voteze cum vor”, a declarat Ponta.

La final, un jurnalist care vorbea în engleză l-a întrebat pe Ponta dacă suma de 20 de milioane de euro, cheltuită pentru organizarea referendumului, este o investiție bună. „Da, pentru că săptămâna trecută am reziliat contracte de un miliard de dolari semnate de Băsescu și Videanu. Deci am salvat deja un miliard, 20 de milioane reprezintă o investiție bună”, a declarat Ponta, în engleză.

UPDATE 18.10 Traian Băsescu a fost, duminică după-amiază, la sediul central al PDL din Aleea Modrogan nr.22, spunând, la plecare, că acolo „este inima supravegherii referendumului” și că este „impresionat neplăcut” de ceea ce a văzut.

UPDATE 18.42 Prezența la vot, la ora 17.00, a fost de 26,89% la nivel național.

UPDATE 18.40 MAI a anunțat că până la ora 17.00, au fost au fost înregistrate 385 de sesizări privind incidente electorale, dintre care 179 confirmate, fiind verificate 680 de autovehicule și legitimate 1.681 de persoane. Au fost constatate 42 de infracțiuni electorale.

UPDATE 18.08 Senatorul PSD Dan Șova a anunțat, duminică, la sediul USL, că va depune plângere penală împotriva europarlamentarului PDL Monica Macovei, pentru încălcarea legii referendumului, el acuzând-o pe aceasta că a instigat, prin declarațiile făcute, pentru neparticiparea la vot a cetățenilor.

UPDATE 17.44 Peste 1.100 de persoane aflate în penitenciarele Colibași, din județul Argeș, și Mărgineni, din județul Dâmbovița, au votat, duminică, la referendum, procesul electoral desfășurându-se fără incidente.

UPDATE 17.43 Președintele suspendat Traian Băsescu afirmă că există o tentativă continuă a USL de fraudare a referendumului, spunând că dacă „fură și referendumul lor”, le mai rămâne de furat țara, îndemnâdu-și simpatizanții să nu meargă la vot și evitând să spună dacă el va merge.

UPDATE 17.43 Cea mai mare prezență la vot în județul Brașov s-a înregistrat, până la ora 14.00, în stațiunea Bran, unde s-au prezentat la urne 60% dintre cetățenii cu drept de vot.

UPDATE 17.42 Primarul orașului arădean Ineu, Călin Abrudan (PNL), a transmis o scrisoare locuitorilor prin care le propune o „provocare”: în funcție de procentul de participare pe fiecare stradă la referendum și la votul din toamnă, va exista un grafic cu străzile unde va începe asfaltarea.

UPDATE 17.05 Eurpoparlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, duminică, întrebată ce au vorbit democrat-liberalii cu Traian Băsescu venit la sediul din Aleea Modrogan 22, că au discutat „despre fraudele care au loc”.

UPDATE 16.53 PNL Alba a depus, duminică, la BEJ o sesizare prin care reclamă că patru primari PDL din județ ar constrânge locuitorii de etnie romă din localitățile pe care le conduc să nu se prezinte la vot, amenințându-i că le vor tăia ajutoarele sociale, liberalii cerând și Poliției să facă cercetări.

UPDATE 16.52 PDL Constanța a sesizat Biroul Electoral Județean că la trei secții de votare amenajate în stațiunea Mamaia reprezentanții agenților economici care găzduiesc secțiile ar promite diverse foloase alegătorilor pentru a vota la referendumul pentru demiterea președintelui Traian Băsescu.

UPDATE 16.39 FOTOREPORTAJ. Cum au votat vamaioții și doimaiștii la referendum 2012

UPDATE 16.35 Un număr de 16 incidente electorale, cele mai multe din mediul rural, au fost semnalate Poliției Buzău, mulți cetățeni reclamând că nu sunt lăsați să voteze pe liste suplimentare.

UPDATE 16.12 PREZENȚA LA VOT (ORA 14) – MEDIUL URBAN, MEDIUL RURAL.

CLICK PENTRU A MĂRI:

UPDATE 16.12 Deputatul Mihail Boldea, arestat pentru fraude imobiliare, se află printre cele 34 de persoane din arestul Poliției Județene Galați care au cerut să voteze la referendumul de duminică.

UPDATE 16.10 PNL Buzău a reclamat, duminică, președinților a șase secții de votare din localitatea buzoiană Chiojdu, că reprezentanții PDL din secții bifează pe liste paralele numele celor care se prezintă la urne, metoda fiind, în opinia PNL, menită să-i intimideze pe alegători

UPDATE 16.10 Aproape 1.300 de deținuți de la Penitenciarul București – Jilava au solicitat să voteze la referendum, iar dintre aceștia aproximativ 50 la sută și-au exprimat până în prezent opțiunile electorale, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unității de detenție, Marian Digă.

UPDATE 16.09 PDL a depus, până la ora 13.00, peste 40 de plângeri penale în mai multe județe împotriva unor cetățeni pentru vot ilegal, a anunțat, duminică, vicepreședintele PDL Cristian Boureanu, precizând că PDL are posibilitatea de verificare a votului multiplu.

UPDATE 15.46 REFERENDUM 2012. Pe trotuarul din fața vilei Dante au apărut mesaje anti-Ponta – VIDEO

UPDATE 15.44 Mii de bolnavi au solicitat urna mobilă pentru a vota la referendum în spitalele din Capitală, unii cerând acest lucru duminică, odată cu internarea în unitățile sanitare.

UPDATE 15.43 Președintele PDL Cluj, Daniel Buda, a depus, duminică, o plângere penală pentru dare de mită în cazul primarului PNL din comuna Sânpaul, care, printr-un anunț cu ștampila instituției, ar fi îndemnat alegătorii să meargă la vot, asigurându-i pe cei care vor vota de „ajutorul și bunăvoința” sa.

UPDATE 15.35 PROCENTUL DE PREZENȚĂ LA ORA 14 – 21,37%

În mediul urban se înregistra o prezență de 20,84%, în timp ce prezența în mediul rural era de 22,09%.

Biroul Electoral Central a informat că prezența la vot la referendumul de duminică, la ora 14.00, a fost de 21,04%, în Sectorul 6 înregistrându-se cea mai mare prezență, de 22,58%, iar cea mai mică în Sectorul 3, de 19,03%.

UPDATE 15.30 Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu comentează în direct evenimentele de duminică în cadrul unei ediții speciale GÂNDUL LIVE/ȘTIRILE PRO TV

UPDATE 15.00 Președintele suspendat, Traian Băsescu, se află, la ora transmiterii acestei știri, la sediul PDL din Aleea Modrogan 22. Astăzi, Traian Băsescu nu a avut niciun program public. El nu a fost nici la sediul său de campanie, iar până la ora transmiterii acestei știri nu se știe dacă și când ar putea merge să voteze.

UPDATE 14.59 Procesul electoral a fost a suspendat, duminică, timp de o jumătate de oră, la o secție de votare din comuna Vătava, județul Mureș, după ce reprezentantul UDMR în biroul secției de votare a leșinat.

UPDATE 14.58 PSD a sesizat Biroul Electoral Municipal (BEM) în legătură cu faptul că pe trotuarul din zona Vilei Dante scrie „Spre vila lui Dottore Ponta” sau „Spre vila lui Victor Ponta”, verificările fiind făcute de Poliția Sectorului 1.

UPDATE 14.58 Organizația PDL Bistrița-Năsăud a sesizat Poliția, duminică, în legătură cu practicarea „turismului electoral” la secția nou înființată în parcul balnear de la Băile Figa, susținând că „sunt mai multe autocare și microbuze care aduc oameni”.

UPDATE 14.57 Biroul Electoral Județean (BEJ) Bihor a decis, duminică, suplimentarea cu 2.000 a numărului buletinelor de vot de la secțiile amenajate în Băile Felix, după ce președinții secțiilor de votare din stațiune au semnalat că documentele nu ajung.

UPDATE 14.51 Reprezentanții PDL Dolj susțin că au depus mai multe plângeri la Poliție în care reclamă că au văzut 22 de autocare înmatriculate în București, Gorj, Ilfov și alte zone din țară au intrat în județ, de mai multe ori, pline cu persoane suspectate de „turism electoral”.

UPDATE 14.28 Un număr de 507 de deținuți de la Penitenciarul Aiud din cei 523 care anunțaseră că vor să își exprime opțiunile electorale au votat, duminică, la referendum, ceilalți anunând că s-au răzgândit și nu mai vor să participe la scrutin.

UPDATE 14.26 Reprezentanții PDL Dolj susțin că au depus mai multe plângeri la Poliție în care reclamă că au văzut 22 de autocare înmatriculate în București, Gorj, Ilfov și alte zone din țară au intrat în județ, de mai multe ori, pline cu persoane suspectate de „turism electoral”.

UPDATE 14.24 Aproximativ 600 de persoane private de libertate de la Penitenciarul Codlea și din arestul Inspectoratului Județean de Poliție Brașov au votat, duminică, la referendum, fără să fie înregistrate incindete.

UPDATE 14.06 Marius Militaru, purtător de cuvânt al al M.A.I, a anunțat noi cifre privind incidentele și infracțiunile de la vot. Astfel, au fost semnalate 177 de incidente, dintre care doar 62 au fost confirmate. Pentru acestea, s-au acordat 15 amenzi în valoare totală de 4.600 de lei.

În plus, în urma filtrelor rutiere organizate pe șosea, au fost oprite 416 autocare și peste 1.000 de persoane au fost legitimate. Militaru a mai precizat că duminică au fost eliberate 13.485 de cărți de identitate, dintre care 1.100 provizorii.

UPDATE 14.06 Reprezentanții PNL Alba au sesizat, duminică, Biroul Electoral Județean că președintele unei secții de votare din Arieșeni, care este fiica unui lider local al PDL, ar îndeamna cetățenii să nu voteze la referendum, iar BEJ Alba a transmis un avertisment președintelui secției respective.

UPDATE 13.54 Peste 400 de deținuți ai Penitenciarului Gherla din județul Cluj au votat la referendum, cu ajutorul unei urne speciale puse la dispoziție de către reprezentanții secțiilor de votare.

UPDATE 13.42 Uniunea Social Liberală a transmis, duminică, un comunicat în care se adresează reprezentanților presei străine acreditate la București, în care arată că referendumul se desfășoară în parametri legali, iar PDL încearcă să inducă informații false privind fraudarea scrutinului.

UPDATE 13.35 Senatorul PSD Dan Șova a declarat, duminică, la sediul USL, că din datele oferite de BEC, până la ora 10.00, este cea mai mare prezență la vot înregistrată în ultimii 10 ani, el arătând că, la finalul scrutinului, după ce se va pronunța poporul, toată lumea va tăcea.

UPDATE 13.34 Un număr de nouă incidente au fost semnalate, duminică, în județul Buzău, până la orele prânzului, cea mai mare parte dintre ele referindu-se la continuarea campaniei electorale și în ziua votului.

UPDATE 13.32 Trei persoane care pretindeau că sunt observatori la referendum, dar nu aveau acreditări au fost eliminate din secțiile de votare din Bistrița de către președinții acestora, la sugestia Biroului Electoral Județean (BEJ) Bistrița-Năsăud.

UPDATE 13.31 Aproape 3.000 de turiști au votat, duminică, pe liste suplimentare, în stațiunile Bușteni, Sinaia și Azuga, în primele cinci ore de la deschiderea urnelor, Sinaia fiind singura localitate din Prahova în care a fost înființată o secție de votare în plus comparativ cu alegerile locale din 10 iunie.

UPDATE 13.15 PDL a depus plângeri penale împotriva unor cetățeni din Teleorman și Mehedinți care au introdus în urne mai multe buletine de vot, a anunțat, duminică, vicepreședintele PDL Cristian Boureanu, semnalând și faptul că mai multe persoane au votat în alte sectoare decât unde au domiciliul.

UPDATE 12.57 Poliția Brașov a deschis o anchetă în comuna Hârseni, după ce Biroul Electoral Județean (BEJ) a fost sesizat telefonic că viceprimarul comunei ar fi împiedicat mai mulți cetățeni să își exprime votul la referendum

UPDATE 12.45 Biroul Electoral Județean (BEJ) Cluj a respins, duminică, sesizarea formulată de primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, cu privire la scrisorile care ar fi fost puse de USL în cutiile poștale, prin care clujenii erau îndemnați să se prezinte la referendum

UPDATE 12.43 Un număr de 189 de deținuți de la Penitenciarul Miercurea Ciuc și patru persoane aflate în arestul Inspectoratului Județan de Poliție Harghita au votat, duminică, la referendum, transmite corespondentul MEDIAFAX.

UPDATE 12.42 PNL Timiș a reclamat că în fața a zeci de secții de vot din Timișoara sunt persoane care notează pe tabele numelor celor care s-au prezentat la urne, liberalii susținând că alegătorii sunt intimidați, aceeași metodă fiind folosită, potrivit PNL, și de viceprimarul din Deta.

UPDATE 12.34 Ministrul delegat pentru Relația cu Parlamentul, Mircea Dușa, a votat, duminică, la secția amenajată în incinta Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Toplița, pentru normalitate și pentru „o Românie puternică și importantă în lume”

UPDATE 12.34 Mureș: Votarea, suspendată o jumătate de oră în șase secții unde buletinele s-au ștampilat greșit

UPDATE 12.33 Reprezentanții PDL Dolj au depus, duminică, până la ora 11.00, un număr de 21 de plângeri penale la Prachetul Judecătoriei Craiova, unele vizând primari care le-ar fi cerut unor localnici datele personale, inclusiv CNP-ul

UPDATE 12.33 USL Cluj reclamă amplasarea unei camere video pe un acoperiș, pentru a filma intrarea într-o secție

UPDATE 12.18 Primarul Constanței, Radu Mazăre, însoțește la vot mai multe tinere îmbrăcate doar în costume de baie.

UPDATE 12.09 Polițiștii hunedoreni au întocmit cinci dosare penale pe numele a cinci tineri care împărțeau fluturași pentru o tombolă organizată pentru persoanele care dovedesc că au votat la referendum, acestea putând câștiga, printre altele, un autoturism, mașini de spălat, aragazuri, un sejur în Grecia.

UPDATE 12.06 Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din localitatea dâmbovițeană Gura Șuții, este cercetat penal pentru mită electorală, după ce a intrat în posesia cărților de identitate ale unor localnici cărora le-a promis bani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

UPDATE 12.05 Vicepreședintele UDMR Laszlo Borbely a votat, duminică, la secția de votare de la Colegiul Național „Bolyai Farkas” din Târgu Mureș, spunând că a optat „pentru o nouă șansă țării” și pentru ca idealurile din decembrie 1989 „să fie valabile”.

UPDATE 12.04 Reprezentanții USL Cluj au reclamat Biroului Electoral Județean (BEJ) că primari sau viceprimari ai PDL din mai multe comune din județ i-au îndemnat și „amenințat” pe alegători să nu se prezinte la referendum, BEJ sesizând Parchetul pentru a verifica aceste cazuri.

UPDATE 12.04 Filiala ieșeană a PDL a sesizat Biroul Electoral Județean și Poliția în legătură cu deplasarea urnei mobile la Spitalul de Psihiatrie Socola din municipiu, democrat-liberalii susținând că acolo au existat 200 de cereri pentru vot, în timp ce numărul buletinelor de vot trimise la spital este de 700.

UPDATE 12.03 Poliția a anunțat că 1.025 de persoane aflate în arest au cerut să își exercite dreptul de vot.

UPDATE 11.55 PDL a depus plângere penală împotriva secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, pe motiv că acesta a cerut ca toți președinții secțiilor de votare din județul Teleorman să îi raporteze din oră în oră prezența la vot.

UPDATE 11.40 Doi tineri sunt cercetați după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică au furat steagul cu sigla PNL de pe sediul județean al formațiunii din Timișoara.

UPDATE 11.30 Prezența la vot până la ora 10.00 a fost de 9,05%, a anunțat Biroul Electoral Central.

UPDATE 11.26 Deputatul PDL Doinița Chircu a fost amendată cu 1.000 de lei după ce a sesizat la 112 o tentativă de fraudă care în urma cercetărilor Poliției nu s-a confirmat.

UPDATE 11.20 Purtătorul de cuvânt al Ministerului Administrației și Internelor (MAI), Marius Militaru, a informat că, în cursul zilei de sâmbătă, serviciile de evidență au eliberat 16.960 de acte de identitate.

UPDATE 11.19 Un număr de 4.275 de buzoieni au depus la Biroul Electoral Județean (BEJ) solicitări pentru urna mobilă, 800 dintre solicitanți fiind pacienți internați în unitățile medicale din județ.

UPDATE 11.14 Biroul Electoral Județean (BEJ) Arad a sesizat Poliția după ce dintr-o secție de votare din municipiu a fost semnalată dispariția cauciucului cu mențiunea „Votat” de pe o ștampilă, fiind făcute cercetări în acest caz

UPDATE 11.13 Aproape 500 de turiști votaseră, duminică, până la ora 10.00, la secțiile de votare amenajate la Aqua Magic și la restaurantul Cleopatra din stațiunea Mamaia, unii dintre ei venind de la primele ore ale dimineții, înainte de deschiderea secțiilor.

UPDATE 11.05 Până la ora 10, polițiștii au confirmat 20 de incidente electorale, majoritatea având loc în mediul rural. Polițiștii au deschis deja două dosare penale pentru infracțiuni electorale în județele Dâmbovița și Galați. Pe șosele sunt organizate 600 de filtre de poliție pentru a preveni turismul electoral.

UPDATE 10.51 Băsescu, în prezent suspendat din funcția de președinte, afirmă despre parlamentarii României care au votat pentru suspendarea sa că sunt o „haită de hiene” care au încercat să dea o „lovitură de stat”.

UPDATE 10.51 O persoană a sesizat faptul că se face turism electoral pe traseul București-Giurgiu, însă în autocarele cu care s-ar face transportul se aflau turiști portughezi, potrivit Ministerului Administrației și Internelor.

UPDATE 10.50 Un jandarm a sesizat că un piteștean și-a fotografiat buletinul de vot, Poliția verificând acest aspect.

UPDATE 9.33 Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a votat la școala nr. 17 din Capitală. „Pe 10 iunie s-a votat din dragoste București, astăzi să sperăm că se votează din dragoste pentru România”, a declarat Oprescu.

UPDATE 9.30 Președinta unei secții de votare din Iași a fost înlocuită din cauza unui mesaj postat pe Facebook, scrie oradestiri.ro. Cristina Elena Irimia a fost schimbată sâmbătă din funcția de președinte al secției 123 din Iași, din cauza următorului mesaj, care poate fi citit aici.

UPDATE 9.18 A votat și președintele interimar Crin Antonescu. „Am oarecum emoții, sper că va fi o prezență decisivă. Nu voi aștepta rezultatele la Cotroceni, ci acasă. Mesajul meu pentru români este: Cetățene, votează!”. Crin Antonescu a răspuns în engleză unei întrebări venite din partea unui jurnalist.

UPDATE 9.15 Secretarul general al USL, Liviu Dragnea, și Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, au votat și ei. „Este cea mai importantă zi de după 1989. Am vorbit cu sute de mii de români care vor libertate și vor să reconstruiască România”, a declarat Constantin. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a votat în această dimineată la liceul Jean Monnet din Capitală, la ieșire îndemnându-i pe români să facă același lucru. „Deșteaptă-te române și vino la vot. Marele momente ale țării s-au întâmplat când românii au ieșit din casă și Marea Unirea și Independența și Revoluția. Votez pentru o Românie liberă”, a declarat Dragnea.

UPDATE 9.06 În fața vilei Dante, unde Guvernul organizează începând cu ora 10 Ziua porților deschise, au fost desfășurate câteva bannere pe care scrie „Dante nu a plagiat”, cu referire la scandalul de plagiat în care este implicat premierul Victor Ponta.

UPDATE 8.40 Fostul președinte Ion Iliescu a votat, alături de soția sa, la o secție de vot din Capitală, în jurul orei 8. „Am votat DA, pentru limpezirea lucrurilor în țară”, a spus fostul președinte.


Președintele interimar al PDL București, Adriean Videanu, a declarat la GÂNDUL LIVE, că democrat-liberalii vor monitoriza atent procesul electoral, având 300.000 de susținători în stare de alertă pentru a semnala orice eventuală fraudă. În plus, va face verificări pe baza listelor electorale pentru a identifica situațiile de vot multiplu. „În fiecare județ și la nivel central avem același task force cu care vom monitoriza tot ce se întâmplă în procesul electoral. Vom ști de la 7 dimineața pana la 23 seara câte persoane au intrat în secția de vot la REFERENDUM 2012, vom confrunta cu câte persoane au votat”, a spus Videanu.

La alegerile locale din 10 iunie prezența la vot a fost de 56,3 %, ceea ce înseamnă că 10.319.705 români au mers la vot.
În top 5 prezență la vot s-au situat Giurgiu(72,3%), Ilfov(68,7%), Dâmbovița(65,6%), , Olt(65,4%) și Teleorman(64,8%).
La polul opus s-au situat județele Timiș(49,3%), Iași(50,9%), Maramureș(52%), Bacău(52,3%) și Vaslui(53,4%).

Cea mai slabă prezență la locale a fost înregistrată în București, unde la vot au ieșit doar 44,2% dintre cei înscriși în listele electorale.

DA sau NU la referendum? Votează AICI în REFERENDUMUL VIRTUAL Gândul și câștigi un iPad2!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
EXCLUSIV: Cât plătesc românii pentru o sticlă de apă plată în restaurantele din București. Prețurile...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Viorica de la Clejani este în doliu: Mereu mi-a fost frică, parcă a presimțit...
Va fi obligatoriu în toată România. Încălcarea legii se pedepsește cu amenzi uriașe
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
O nouă specie de dinozauri este printre cele mai mici descoperite vreodată