Blaga îl atacă pe Ponta: Lui Iliescu nu i-a trecut prin cap să o trimită pe doamna Nina în Parlamentul European

Publicat: 18 05. 2014, 16:17
Actualizat: 18 05. 2015, 20:00

Președintele PDL, Vasile Blaga, l-a atacat pe premierul Ponta, a cărui soție candidează pentru un loc de europarlamentar, susținând că lui Ion Iliescu „nu i-a trecut prin cap, cu toate păcatele lui”, să o trimită pe soția sa, Nina, în Parlamentul European.

„Niciodată nu i-a trecut domnului Iliescu prin cap, cu toate păcatele lui, să o trimită pe doamna Nina în Parlamentul European. Păi dacă ne uităm acum la conducerea tânără, la tânăra gardă a PSD, lucrează numai pe clanuri. Domnul Ponta, cel puțin cu numele e premier, doamna e în Parlamentul European, socrul mare e șeful senatorilor PSD”, a fost mesajul transmis de Blaga în fața colegilor de partid.

Democrat-liberalul nu a uitat de recentul scandal în care au fost implicați pesediștii Robert Negoiță și Sebastian Ghiță, primul depunând o plângere la Parchet că a fost amenințat cu moartea de deputatul PSD.

„Tinerii pesediști sunt mai răi decât vechii pesediști. Uitați-vă cum se manifestă tinerii pesediști acolo unde au puterea, în primării, în consilii județene, în Guvern. (…) Dacă ne uităm acum la conducerea tânără, tânăra gardă a PSD, lucrează numai pe clanuri. Domnul Ponta, cel puțin cu numele, e premier, doamna e în PE, socrul mare – șeful senatorilor PSD, finuțul, de pe aici, ministru la Justiție și mai continuăm cu jumătate de Guvern”, a spus Blaga la Ploiești.