Cum răspunde Victor Ponta acuzațiilor aduse de Crin Antonescu și George Scutaru în scandalul „vezi că te iau cu duba”

Publicat: 08 05. 2014, 15:55
Actualizat: 19 05. 2015, 16:40

Premierul Victor Ponta a evitat să spună ce s-a întâmplat în Parlament și dacă l-a amenințat cu duba pe liderul PNL din Camera Deputaților, George Scutaru, limitându-se să spună că pozițiile domnului Antonescu sunt o surpriză pentru el. Deputatul PNL George Scutaru a declarat pentru gândul că premierul Ponta l-a amenințat în Parlament, transmițându-i „vezi că poate te luăm noi cu duba”.

„Un singur comentariu o să fac. Nu mă pot încă obișnui cu faptul că domnul Antonescu merge la domnul Turcescu, eu sunt unul din cei 7,4 milioane de români care am votat în 2012 ca domnul Băsescu să fie demis și atunci domnul Turcescu spunea că trebuie să fim în închisoare toți cei 7,4 milioane. Nu mă pot obișnui cu domnul Antonescu schimbând locurile cu domnul Băsescu la Turcescu la emisiune și folosind același limbaj”, a fost replica lui Ponta la acuzele aduse de Crin Antonescu și George Scutaru.

Victor Ponta a adăugat că nu dorește să „răspundă la absolut nimic din așa ceva”, adăugând că regretă aceast schimbare „cu totul și neașteptată” a liderului PNL.

„Pentru mine este o uriașă surpriză”, a afirmat premierul Ponta.

Liderul grupului PNL din Camera Deputaților, George Scutaru, a susținut într-o declarație pentru gândul că premierul l-a amenințat în Parlament în ședința din 24 martie când i-a spus vezi că poate te luăm noi cu duba.