EXCLUSIV| Cât de sexi sunt politicienii la mare. Mioara Mantale face topless, iar Radu Berceanu se lasă greu fotografiat (GALERIE FOTO)

Publicat: 19/08/2022, 16:15

Gândul are poze exclusive cu unii dintre cei mai sexi oameni politici, în costum de baie.  Vezi cum arată politicienii la plajă.

Deși îi vedem în general la costum și cravată sau în rochii mai mult sau mai puțin sobre, politicienii români adoră să meargă la mare, că doar sunt și ei oameni.

Iată topul celor mai sexi dintre ei, dar și câțiva care par certați cu sala.

Cei mai sexi de departe sunt foștii PDL-iști. Singurul care face excepție este secretar lor general, Vasile Blaga, dar să zicem că nu acesta e punctul lui forte. Elena Băsescu, Raluca Turcan, dar și Cristian Boureanu, alături de iubita sa conduc de departe topul celor sexi. Este posibil ca pe Cristian Boureanu tocmai prezența extrem de ispititoare a iubitei să-l plaseze aici.

Raluca Turcan
Raluca Turcan

Radu Mazăre dacă nu era în închisoare cu siguranță că și anul acesta se afișa pe plajă practicând un sport excentric, cât despre fostul ministru Eugen Orlando Teodorovici nici nu mai punem în discuție calitățile sale de sex-simbol. Până că și la plajă avea în drepta o domnișoară tânără.

Orlando Teodorovici
Orlando Teodorovici

Mircea Geoană în schimb va trebui să-și mai tonifieze trupul dacă vrea ca aspectul său fizic să-l ajute în campania pentru prezidențiale.

Mircea Geoana
Mircea Geoana

Surpriza vine însă din partea Mioarei Mantale, prima femeie care a condus Prefectura Capitalei. Aceasta a ales să se bronzeze topless.

Mioara Mantale, foto exclusiv Gandul
Mioara Mantale, foto exclusiv Gandul
Lia Ruscea
Jurnalist Politic