Ghișe și un prieten protestează de azi sub fereastra lui Băsescu: „Probabil, pe vreme rea și pe ploaie nu ne vom plimba, nu vrem să răcim”

Publicat: 28 08. 2012, 13:57
Actualizat: 07 07. 2016, 13:36

Senatorul PNL, Ioan Ghișe, cel care a propus ieri Parlamentului să-l demită pe Traian Băsescu, a inaugurat, astăzi, la prânz, imediat după revenirea președintelui la Cotroceni, o nouă metodă de protest: plimbare în jurul Palatului.

Împreună cu un prieten, Ioan Ghișe a spus că se va plimba în fiecare zi câte jumătate de oră în jurul Palatului Cotroceni, ca o formă de protest față de revenirea lui Traian Băsescu în funcția de președinte. Astăzi, Ghișe și-a pus în jurul corpului mai multe coli de hârtie pe care a scris cu un marker „poporul a decis, Băsescu este demis” și „poporul român este suveran”.

„Trebuie să ne plimbăm pentru a exprima modul în care gândim problema”, a declarat senatorul PNL Ioan Ghișe. El a precizat că nu se va plimba „pe vreme rea și pe ploaie”, deoarece „nu vrea să răcească”.

Senatorul PNL Ioan Ghișe a propus ieri două proiecte de hotărâre, potrivit cărora fie președintele Băsescu urma să fie demis de Parlament, fie hotărârea Curții Constituționale în privința referendumului să fie retrimisă acesteia. Ambele proiecte de hotărâri au fost respinse în Parlament.