În Secuime, PSD își trimite activiști sub acoperire la slujba de duminică: „Vom avea în fiecare localitate câte un ungur de-al lor și unul de-al nostru. Vom avea oameni în fiecare biserică ungurească”. Ascultă ÎNREGISTRAREA

În Secuime, PSD își trimite activiști sub acoperire la slujba de duminică: „Vom avea în fiecare localitate câte un ungur de-al lor și unul de-al nostru. Vom avea oameni în fiecare biserică ungurească. Ascultă ÎNREGISTRAREA
Publicat: 10/11/2014, 21:42
Actualizat: 10/11/2014, 23:22

Planul PSD în Ardeal pentru turul 2 este detaliat într-o înregistrare de partid obținută de gândul, în care un baron local trasează principalele direcții de atac pentru cucerirea diverselor segmente de electorat.

Ascultă mai jos ÎNREGISTRAREA:

Electoratul maghiar nu a fost abandonat de PSD care plănuiește să trimită activiști la slujba de duminică în bisericile reformate și catolice, după cum puteți citi în stenograma de mai jos.

După publicarea rezultatelor oficiale furnizate de Biroul Electoral Central, Victor Ponta și Klaus iohannis s-au calificat în turul doi. La scurt timp, fiecare candidat a început să-și anunțe susținătorii din rândul celorlalți 12 contracandidați. Până acum, UDMR nu a dat un răspuns clar pe cine vor susține, Kelemen Hunor anunțând că fiecare maghiar votează cu cine vrea.

Discuția între membrii PSD Satu Mare și directorii instituțiilor publice a pornit de la planul de bătaie pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale, unde trebuie mobilizată toată lumea. De la primar până la poștaș și preot.

Când a venit vorba despre reprezentanții UDMR, Mircea Govor i-a avertizat pe pesediști să fie atenți pentru că „ei sunt șemecheri și lucrează la două capete”.

„Vom avea în fiecare localitate câte un ungur de-al lor și unul de-al nostru. Și vom sta să vedem ce vor să facă”, le-a spus Govor.

Iată stenograma integrală:

„Tu trebuie să-i mobilizezi, să-i împarți, nu mă interesează, în toate localitățile, să împarți sever oamenii tăi pentru că am încredere în tine și am încredere în oamenii tăi. Nu știu cum vă aranjați, cum vă faceți, în fiecare localitate trebuie să avem 1,2,3,4, câți încap.

Te rog. Deci am spus, în tot județul. Trebuie să prindem primăriile UDMR. Cei de la UDMR ne-au promis că vin cu noi. Ei sunt șmecheri, lucrează la două capete, dar nu funcționează. Vom avea în fiecare localitate câte un ungur de-al lor și unul de-al nostru. Și vom sta să vedem ce vor să facă. De asemenea, din momentul în care am bătut palmă cu ei și le cerem același lucru în biserică trebuie să meargă în biserică

(neinteligibil). Nu mai merge așa. Nu mai avem ce face. Vom avea oameni în fiecare biserică ungurească. Asta e etapa a doua, după ce s-a vorbit preotul cu ei. Și vom avea om care să asculte predică în biserică. Și tot așa. Am spus clar. Dacă așa stă treaba, domnul primar din ..(neinteligibil) îmi dau cuvântul meu de onoare, îi fac acolo stațiune cum n-o fost niciodată ……(ininteligibil). Și-i spun primarului din Sodun să cauți teren între … pentru o stațiune și-ți fac o stațiune termală cum nu există în județul Satu Mare. Uite, ……suntem nerecunoscători”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
Actrița care i-a ÎNNEBUNIT pe bărbați! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un rezervor uriaș de apă a fost găsit ascuns adânc sub suprafața Pământului