Întâlnire informală a liderilor PSD în Deltă

Publicat: 20 08. 2014, 14:45

Liderii PSD se întâlnesc joi și vineri la Tulcea în cadrul unor ședințe informale pentru pregătirea campaniei electorale din toamnă, la care vor participa premierul Victor Ponta și vicepremierul Liviu Dragnea.

Pentru pesediști a devenit aproape o tradiție ca la finalul lunii august să se întâlnească în Deltă pentru a discuta strategia electorală. În 2012, liderii PSD și PNL s-au întâlnit la Murghiol, iar anul trecut, pesediștii au avut o întâlnire separată de cea a colegilor de alianță.

În 2013, la o întâlnire informală, mai mulți lideri social-democrați i-au cerut premierului Victor Ponta să candideze la alegerile prezidențiale, deși candidatul oficial al USL era liderul PNL, Crin Antonescu.

Înaintea întâlnirii din Deltă, președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a chemat la București mai mulți șefi de filiale pentru a discuta cu aceștia despre campania pentru prezidențiale.

Liderii social-democrați vor discuta problemele care pot apărea în cadrul campaniei electorale, dar și strategia parlamentară pentru această toamnă. Pentru a evita eventualele interceptări, liderii PSD au închiriat un vaporaș pe care să discute liber despre campania prezidențială.