PNL, atac devastator la adresa USR-PLUS. “Au trădat. S-au aliat cu PSD!” Cine a lansat acuzele

PNL, atac devastator la adresa USR-PLUS. “Au trădat. S-au aliat cu PSD!” Cine a lansat acuzele
Publicat: 10/12/2020, 14:29

Primarul Mihai Chirica îi acuză pe cei de la URS-PLUS că au trădat și s-au aliat cu PSD, în cadrul Consiliului Local Iași.

Președintele organizației PNL Iași și, în același timp, primarul municipiului a lansat un atac dur la adresa membrilor USR-PLUS, cărora le impută faptul că au votat cot la cot cu social-democrații.

La patru zile după ce au primit votul ieșenilor, partidul USR PLUS a trădat electoratul de dreapta din Iași și s-a aliat cu Partidul Social-Democrat. În ședința de Consiliu Local din data de 10 decembrie 2020, consilierii USR PLUS au votat cot la cot cu reprezentanții PSD”, a declarat Mihai Chirică.

Electoratul majoritar din Municipiul Iași a avut o opțiune clară la alegerile locale și la alegerile parlamentare, alegând PNL și USR PLUS pe buletinul de vot. Din păcate, la patru zile după scrutin, aleșii locali de la USR PLUS au făcut o alianță împotriva firii, votând cot la cot cu aleșii de la PSD. Este cu atât mai regretabilă trădarea USR PLUS la Iași, cu cât la nivel național șefii lor de partid negociază cu PNL și președintele Klaus Iohannis formarea unui guvern care să conducă România”, a declarat primarul Mihai Chirica, președintele organizației Municipale PNL Iași.

PNL, atac dur la adresa USR-PLUS. „S-au lăsat prinși în capcană!”

În continuare, Mihai Chirică atrage atenția că de lipsa de experiență a unor consilieri locali USR PLUS ar putea profita anumiți politicieni, al căror interes este doar să facă profit.

Ieșenii ar trebui să știe că, la 3 ani după ce au ieșit în stradă împotriva PSD-Dragnea, unii politicieni care s-au hrănit cu voturile electoratului de dreapta bat acum palma chiar cu același PSD. Sper că este doar o greșeală de moment a tinerilor de la USR PLUS, care s-au lăsat prinși în capcana PSD”, a mai spus primarul Mihai Chirica.

PNL Iași menține deschisă oferta de colaborare politică adresată tuturor partidelor de dreapta, în interesul ieșenilor”, a mai precizat Mihai Chirica.