Anamaria Prodan a răbufnit împotriva părintelui Calistrat: „Preoții cu har stau în chilii și se roagă, nu fac monolog la tv pe subiecte mondene”

Anamaria Prodan a răbufnit împotriva părintelui Calistrat: „Preoții cu har stau în chilii și se roagă, nu fac monolog la tv pe subiecte mondene”
Anamaria Prodan a răbufnit împotriva părintelui Calistrat: „Preoții cu har stau în chilii și se roagă, nu fac monolog la tv pe subiecte mondene” / Sursa FOTO: fanatik.ro
Publicat: 29/09/2022, 17:19
Actualizat: 29/09/2022, 17:23

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a stârnit multe controverse în spațiul public. Printre persoanele care și-au dat cu părerea pe marginea subiectului a fost și părintele Calistrat, care a criticat comportamentul impresarei de fotbaliști.

Anamaria Prodan nu a rămas datoare și a venit cu o replică devastatoare pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan: „În loc să ajute oamenii și femeile, le pipăie”

În opinia Anamariei Prodan, un preot care crede despre ea că își face mama de rușine nu are ce căuta în biserică!

„Rușine Bisericii Ortodoxe Române că permite unor asemenea «preoți» să vorbească în acest hal! Biserica trebuie să ocrotească familia și femeia, nu să jignească femeia!! Acest preot vede imaginile, le comentează și instigă.

Dar ce să vedem sau să învățăm noi azi de la asemenea preoți? În loc să ajute oamenii și femeile, le pipăie prin alta, întrețin relații sexuale cu minorii și ne dau nouă lecții de educație. Preoții care apar la TV și vor publicitate își doresc să lucreze în televiziunea mondenă, nu în biserică. Acest preot la cum vorbește, nu este departe de iad… preoții cu har stau în chilii și se roagă, nu fac monolog la TV pe subiecte mondene”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

Părintele Calistrat: „ Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin”

Părintele Calistrat, într-o intervenție la România Tv, a comentat pe marginea incidentului dintre cele două vedete.

„Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreața admirată, iar dânsa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate. Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos. Care e educația dată acestui prunc? Că el când va fi mare să facă ca părinții lui?

Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există și atunci creează aceste circării artificiale care atrag atenția. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat”, a spus Părintele Calistrat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase