CUPLU. Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund! Ce au făcut în prima zi de Paște. FOTO în articol

Redactor:
Gandul
CUPLU. Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund! Ce au făcut în prima zi de Paște. FOTO în articol
CUPLU. Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund! Ce au făcut în prima zi de Paște. FOTO în articol / Sursa FOTO: cancan.ro

Smiley recunoștea recent că a intrat în izolare la domiciliu împreună cu Gina Pistol. Acum, artistul face și dovada spuselor – prezintă fanilor o fotografie cu el și Gina împreună. Prima de acest fel a celor doi!

De Paște, Smiley a publicat prima imagine cu el și Gina Pistol, fotografie însoțită de mesajul „Paște fericit! Pace și liniște! Să ne vedem cu bine, curând, sănătoși și plini de viață! Reînviere!”.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar fanii se bucură pentru ei. Mesajele postate pe contul de Facebook al lui Smiley vorbesc de la sine despre asta.

„Super cuplu. Ginuța, ești The Best și Andrei e The smiley!!!!! Sărbători binecuvântate!”, „Prima poză pe care o văd cu amândoi!!!”, „Vă admir mult pe fiecare și acum ca un cuplu! Sunteți deosebiți și sper să rămâneți frumoși în suflete împreună! Paște fericit!”, au fost doar câteva din comentariile lăsate de fani pe pagina lui Smiley.

Inchide